Maastricht magazine >
fashion

Spijkerjack met spikes en Swarowski’s

Spijkerjack met spikes en Swarowski’s

De zon schijnt en alle Nederlandse huisvrouwen schijnen die warmte te willen omarmen met spijkerrokjes en wit ontblote benen. Kunnen we één ding afspreken? Spijkerrokjes doen we nooit meer! Weg ermee en heel snel. Er is immers geen kledingstuk minder flatteus en witte benen geven licht. Anti-jeans, dat hoef je niet te worden. Integendeel, jeans mag deze zomer. Graag dus. Een blikvanger en hot in Amerika is het jeans jasje van Blessed & Cursed uit de Killer Couture-lijn met heel veel spikes en Swarowski-stenen.

Artikel begint onder de advertentie

Het destroyed-effect in combinatie met de bling blingers van Swaroski geven het spijkerjack een chic, stoere look. Niet voor niets is het jasje een hit onder celebs in de States. De hele collectie is overigens enkel vanwege de ruige bewerking van de jeans stof en geweldige modellen de moeite waard.

Heb jij het niet zo met de stenen van Swarowski en houd je het liever iets simpeler? Dan word je vast heel blij met een denim spijkerjasje van 7 for all Mankind. Alleen al vanwege de perfecte snit. Je vindt een rits aan verkoopadressen als je naar beneden scrollt. Voor meer informatie over Blessed & Cursed surf je het beste naar hun website.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *