Maastricht magazine >
fashion

Strak in het pak met Escada

Strak in het pak met Escada

Draag jij iedere dag een powersuit naar je werk? Dan is een tripje naar de Escada store een bijzonder goed idee. In de wintercollectie van het label namelijk opvallend veel pakken om je zakeijke garderobe aan te vullen. De broeken zijn in te delen in twee soorten. Een cigarette pants tot net boven de enkels of juist een model met lange pijpen die iets wijder uitlopen. In klassiek zwart en wit, met of zonder opvallende tuxedo streep. Of juist een klassiek ruitpatroon opgebouwd uit een pied-de-poule print, zoals we vorige winter ook al veel zagen. Klassiek en een tikkeltje streng, al komt dat laatste misschien door de styling.

Artikel begint onder de advertentie
Escada_AW2012_pak_zwart Escada_tuxedo_white_AW2012 Escada_AW2012_suit_pieddepoule1

Links zwart pak van wol, in het midden witte tuxedo en rechts een pak met pied-de-poule print.

Voor de liefhebbers van bruintinten zijn er enkele looks in donkerbruin en camel en durfals die de traditionele pakken links laten liggen kiezen een pantalon of jasje in glanzend blauw of knallend rood. De jasjes van deze looks zijn wat korter waardoor je in combinatie met een iets langere broek ellenlage benen lijkt te hebben. Bovendien ligt het accent op je taille. Een win-win situatie dus.

Escada_pak_camel_AW2012 Escada_AW2012_blauw_suit Escada_AW2012_blazer_pantalon_rood

Links een camelkleurig pak met opvallende kraag, in het midden een look in glanzend blauw en rechts een combinatie in opvallend rood.

Foto boven: blazer gemaakt van verschillende stoffen.

Je vindt de kleding van Escada onder andere in Den Haag, Laren, Maastricht en Rotterdam. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *