Maastricht magazine >
fashion

Super Supertrash

Super Supertrash

When I’m good, I’m very good. When I’m bad, I’m better. Tekst van Mae West, daar waar deze ook van Olcay Gulsen, eigenaresse van SuperTrash, had kunnen zijn.

De collectie van SuperTrash voor volgend najaar is heel draagbaar, maar niet heel vernieuwend. Desondanks prachtig. In bruintinten (camel- en roestkleuren) en krachtig zwart showden modellen met hoge paardenstaarten strakke jurkjes met rimpeleffecten, jumpsuits, broeken met leren stukken en suède camel colberts met stoere mouwen.

Artikel begint onder de advertentie

Erg leuk en verrassend was de manier waarop de frontrow tijdens de Amsterdam International Fashion Week, AIFW, geseat werd. Modellen met witte T-shirts met daarop de naam van een BN-er hielden de plaats voor de desbetreffende BN-er bezet.

Olcay Gulsen bedankte met kushandjes en bij het verlaten van de catwalk was er vuurwerk. Een spetterende show en een te gekke afsluiter van de zaterdag tijdens de AIFW.

Je vindt de collectie van SuperTrash in de nieuwe flagshipstore van SuperTrash aan de Leidsestraat in Amsterdam. Ook bij Nina’s in Maastricht is SuperTrash verkijgbaar en vind je bij Smaak in Amsterdam de schoenen en sieraden van dit succesvolle label.

Supertrash_AIFW11_jumpsuit Supertrash_AIFW11_jurkje

Voor meer foto’s klik je hier.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *