Maastricht magazine >
fashionfashion-news

SuperTrash AW 15 in tunnel CS Amsterdam

SuperTrash AW 15 in tunnel CS Amsterdam

Ben niet de grootste SuperTrash fan. Zal wellicht aan mijn leeftijd liggen. Maar die Olcay Gulsen vind ik een stoere. En zo ook de setting van de AW 2015/2016 collectie ‘Modern Pioneers’ tijdens de FashionWeek Amsterdam in de aan de westzijde van het Station Amsterdam Centraal gelegen fiets- en voetgangerstunnel.

Artikel begint onder de advertentie

De 110 meter lange tunnel die binnenstad met IJ verbindt opent dit najaar. De tunnel met 77.730 handgeschilderde keramische tegels bleek een pracht setting om de wintercollectie ‘Modern Pioneers’ van SuperTrash te presenteren. Een collectie die is opgebouwd rondom drie stijlen: Style Scouts’, Wo-Man en Style Revolution.

 

Schermafbeelding 2015-01-25 om 18.05.56

Style Scouts’ is geïnspireerd op de allereerste girls scouts opgericht in 1912. Bestaat uit kledingstukken gebasseerd op mannelijke details die zijn vertaald naar vrouwelijke lange tailored silhouetten met handige zakken, knopen en leren banden.

Wo-Man onthult sterke zwarte en witte solhouetten met uitgesproken lijnen, zie foto boven. Op en top vrouw met een powerful edge. En ja, dat zwart met wit blijft nu eenmaal een sterke combi, zie ook zwart-wit zomertrend SS 2015.

 

Schermafbeelding 2015-01-25 om 18.04.33

Style Revolution bestaat uit uitgesproken vormen met rode highlights en het nodige kant. De ontwerpen staan voor stijlrevolutie en het verleidelijke in de vrouw. Niet helemaal mijn ding, wel 100% SuperTrash.

 

Schermafbeelding 2015-01-25 om 18.07.27

Na afloop van de show nam Olcay Gulsen het applaus samen met haar team in ontvangst.

Scroll naar benenden voor verkoopadressen van SuperTrash. Natuurlijk vind je SuperTrash ook in de eigen flagshipstores van het merk en online.

Meer over FashionWeek Amsterdam:

En het bewijs dat ik ook weleens iets van SuperTrash koop:

 

Fotocredits: Peter Stigter

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *