Maastricht magazine >
fashion

T-shirts van B by Bridget

T-shirts van B by Bridget

De B by doet vermoeden dat Bridget Maasland al jaren ontwerpt. Zoals je ook Marc by Marc Jacobs hebt en See by Chloé. En dat terwijl de moeder van Bridget de drijvende kracht achter de piepjonge lijn blijkt te zijn, aldus Bridget zelf. Een moeder die het modevak niet vreemd is en dat bewijst de collectie van de BN-er.

Moeder en dochter speelden al lange tijd met het idee een eigen lijn te ontwerpen. Nu is het dan zover. Een collectie die Bridget op het lijf is geschreven. T-shirts die helemaal passen bij de t-manie die momenteel heerst.

Artikel begint onder de advertentie

De collectie bestaat uit vier lijnen. Iedere lijn weerspiegelt een periode in het leven de Nederlandse beroemdheid. Haar liefde voor filmhelden en songteksten is in de vintage-ogende shirts terug te zien. Niet onbelangrijk, de shirts zijn ondanks versiersels met steentjes, studs en andere blijheid ook nog comfortabel en niet over de top geprijsd.

Je vindt de shirts die tussen de 59,95 en 79,95 euro kosten vanaf 15 april o.a. bij Beverly Beethoven en Raak in Amsterdam. Een volledige lijst van de verkoopadressen van de shirts van B by Bridget vind je hier.

Schermafbeelding 2011-03-30 om 19.52.42

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *