Maastricht magazine >
fashionfashion-news

Tailor&Elbaz opent in de Stokstraat

Tailor&Elbaz opent in de Stokstraat

De Stokstraat is in beweging. Afgelopen zaterdag de opening van Kiki’s Stocksale. De Marc Cain winkel in de Plankstraat, net om de hoek van de Stokstraat richting Onze Lieve Vrouweplein, is onlangs prachtig verbouwd. En nu meldt ook Tailor&Elbaz zich. Maastricht doet het predikaat modestad eer aan.

Artikel begint onder de advertentie

Voor wie de Stokstraat niet kent

Voor wie de meest zuidelijke stad van Nederland niet kent: de Stokstraat is de mooiste en sjiekste winkelstraat van Maastricht. Misschien zelfs de sjiekste van Nederland. In de straat vind je de mooiste winkels en shop je de fijnste merken. Ook de cultuurbewonderaar wil deze straat met de onmogelijke kinderkopjes niet missen.

Van Zeeman tot Tailor&Elbaz

Ooit werd er gerept dat de Zeeman zich tussen winkels als Kiki Niesten, Leon Martens Espace en Mody Mary in de Stokstraat wilde vestigen. Enkel al vanwege de commotie die ontstond, vond ik het een top verhaal. De Zeeman is er nooit gekomen, wel een Shoebaloo en Nikkie. Over die laatste was ook wel even iets te doen. Zo’n Amsterdams, hip merk temidden van al die nostalgie leek wennen. Maar hé, de winkel trekt nieuwe, jonge aanwas naar de Stokstraat en lijkt een plekje verworven te hebben. En nu vestigt Tailor&Elbaz zich hier ook. Recht tegenover Nikkie. Vlak naast Steiner Maastricht; de absolute vintage horlogewinkel van Nederland.

Schermafbeelding 2016-03-08 om 19.57.57

Wat vind je bij Tailor&Elbaz

Het Nederlandse Tailor&Elbaz is betaalbaar en trendy. Nu is die eerste een blij gegeven, maar die tweede… Die is niet echt voor mij. Ik ben niet zo van de über trend. Aan de andere kant vind ik het wel heel stoer dat Maria Tailor en Tamara Elbaz vrouwen met een missie zijn. En dan doel ik niet op hun verleden als ‘Mode meisjes met een missie’ bij RTL4, maar op hetgeen ze met hun merk willen neerzetten. Een merk dat ‘on top of the trend’ is, ofwel terug te vinden in de kledingkast van iedere fashionista ter wereld.

Schermafbeelding 2016-03-08 om 19.58.13

En nu

Zeker een kijkje nemen als jij on top of the trend bent. Maria&Elbaz Maastricht opent op donderdag 10 maart in de Stokstraat op nummer 6. Een omschrijving van het label vind je hier.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *