Maastricht magazine >
tips

In kloffie met ringen van Jane Konig

Niets zo fijn als al je almost vintage stukken, je favo’s uit het verleden, combineren. Je thuis voelen in wat je draagt, omdat je vandaag alweer jezelf bent. Eén van die dingen die (net als kleding meerdere jaren dragen) bij mij hoort, zijn ringen in mijn oren. Ik kan me niet anders dan met ringen herinneren. Soms groot, soms klein, meestal er tussenin. Het liefste in zilver. En sinds ik een nieuw paar van Jane Konig bij La Neuvième kocht ben ik meer dan ooit verknocht.

Jane Konig is van oorsprong een Deense modeontwerpster. In 2000 lanceerde zij haar eigen sieradenlijn. Ondertussen is Jane Konig in heel Europa geroemd om haar Deense designkracht. Eenvoud en elegantie kenmerken de handgemaakte sieraden. Mijn oorbellen zijn een pracht voorbeeld van hoe ze met sterling zilver speelt. Gevlochten, tijdloos en toch van nu.

Artikel begint onder de advertentie

Je shopt de sieraden van Jane Konig bij La Neuvième in Maastricht. Gebruik de labelfinder voor het vinden van verkoopadressen van de overige genoemde merken.

Joy 1 Ringen Zadig Voltaire achterkant1

Zilveren gevlochten ringen van Jane Konig, top van Patrizia Pepe, broek van G-Star, jasje met veer van Zadig & Voltaire, sjaal van een lief vriendinnetje, lammy van Stylesuite, aviator van Porsche Design, just-do-hair-do en leren All Stars.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *