Maastricht magazine >
tips

IRO bij La Neuvième

Ik had al gehoord dat nieuwkomer La Neuvième de moeite is. Sterker nog, dat de winkel in de Rechtstraat blij maakt. Julia zegt dat ik echt even een kijkje wil nemen. Nou ja, mits ik sterk genoeg ben om de verleiding te weerstaan. Dat ben ik natuurlijk niet… En zo ontdek ik het Franse IRO. Een ontdekking die verrast.

Artikel begint onder de advertentie

La Neuvième te Maastricht nodigt uit. Nog maar net binnen hang ik al in de kledingrekken. Vooral de heerlijke stoffen vallen in het oog. Niet voor de handliggende merken spreken mij aan. Een beetje de massa vooruit. Eigen en draagbaar. Eigenaresse Tania laat me een joggingbroek zien. Hoe kan het ook anders? Alsof het op mijn voorhoofd staat geschreven dat dit mijn favo kledingstuk 2010 is.

En zo word ik de gelukkige eigenaresse van mijn eerste IRO kledingstuk. Een prachtig Frans merk met een knipoog naar het modebeeld in New York en Tokio. Een label met een beetje een vintage look. Een merk dat ik nog niet kende. Niet alleen de joggingbroek schreeuwt om mijn aandacht. Ook de jasjes van IRO wil je hebben!

Joy in Iro jogging1

Naar kantoor in mijn nieuwe, grijs gemeleerde jogging van La Neuvième. Fijnste stof ooit. Een combi van katoen, wol, nylon en zijde. Een broek om nooit meer uit te doen. Op de foto gedragen met All Stars studs en met jasje van Viktor & Rolf.

Behalve alles wat ik van IRO wil hebben, vind je bij La Neuvième te Maastricht geweldige basics, jurkjes en een enorme collectie Mucho Gusto sjaals.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *