Maastricht magazine >
tips

Isa Hoes neemt je mee in De Ontsnapping

Wie van de boeken van Heleen van Royen houdt, wil de verfilming van De Ontsnapping zien. De film begint met adembenemende beelden. Ze hadden geen betere dan Isa Hoes kunnen kiezen om Julia te spelen. Sowieso word je blij van alle acteurs in de film.

Artikel begint onder de advertentie

De Ontsnapping begint met een verassend mooie opname waarbij de Nederlandse postzegeltuintjes op kunstzinnige wijze leiden naar de vinexwijk waar hoofdrolspeelster Julia, Isa Hoes, woont. Hier leeft ze met haar gezin in een door haar man opgelegd keurslijf dat doet denken aan een doe-het-zelf pakket van Jo Frost met nadenk-mat.

Isa podium2

Wie verwacht dat het een avondje slappe lach wordt, komt bedrogen uit. Want De Ontsnapping brengt naast de nodige humor ook een dosis drama. Prachtig zijn de flash backs van Julia die terugvoeren naar haar jeugd. Haar broertje Jimmy, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, speelt zijn rol hartverschreurend mooi. Jonge Julia, gespeeld door Abbey Hoes, spat van het doek.

Naast humor en drama zit er, niet verwonderlijk (blijft immers Heleen van Royen), nogal een lading naakt in de film. Ik denk dat heel Vijftig tinten grijs minnend Nederland bij De Ontsnapping een sprongetje in de lucht maakt.

Op de foto’s draag ik een top van Daily Couture, fluffy van de Zara, high waisted flaired broek van Emilio Pucci en hakken van Jimmy Choo. En die man aan mijn zijde is mijn lief!

Dank Isa. Je bent een feestje om naar te kijken!

Gerelateerde artikelen op LovestoHave

Scroll naar beneden voor verkoopinformatie Emilio Pucci.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *