Maastricht magazine >
tips

Met Italiaanse sheer-pants van Jijil in Portofino

Met Italiaanse sheer-pants van Jijil in Portofino
Artikel begint onder de advertentie

Vandaag ga ik naar Portofino. Dit is de elfde dag van onze roadtrip. Portofino met zijn gekleurde huisjes moet een belevenis zijn . Na een lunch in de bergen van Portofino, ga ik het centrum life zien. Natuurlijk in stijl met mijn nieuwe sheer-pants en hoedje. De sheer-pants zijn van het Italiaanse label Jijil. Zo houd ik het in stijl. Bella Portofino, bella Miriam!

Lunch in Portofino

We rijden de berg in van Portofino, helemaal in stijl. We slingeren de berg omhoog en worden verwelkomd bij het restaurant. Hier gaan we lunchen. We lopen naar onze gereserveerde plek en we kijken elkaar aan. Het uitzicht is zo mooi, verbluffend mooi. Maar waar zijn de gekleurde huisjes? Ik wil op de foto met de gekleurde huisjes. Na uitleg van de ober krijgen we te horen dat achter deze baai het centrum van Portofino met de gekleurde huizen ligt. Met een gerust hart kan ik nu lunchen. Met mijn hoedje en mijn sheer-pants voel ik mij op en top Italiaans. Buon appetito!

sheer-pants jijil

Sheer-pants van Jijil

Jijil is een Italiaans brand, helemaal te gek! Zo hip en jong is dit merk. Voor mijn roadtrip ben ik nog bij even bij Anita van Solo Individual Clothing geweest. Daar heb ik mijn sheer-pants gezien. Deze broek gaat mee op vakantie, een echte happy-feeling pants. Je trekt een broek aan die doorzichtig is. Alleen deze sheer-pants heeft een geïntegreerde korte broek eronder. Op deze manier kan ik ook nog eens een korte broek dragen. Een korte broek zonder te veel bloot. Er zijn bloemen geborduurd op mijn broek, zo Italiaans. Ja hoor, jij gaat mee naar Portofino.

Jijil broek

Bella Portofino

Na de lunch zijn we klaar voor Portofino! We slingeren weer de berg af en komen in een druk toeristisch dorpje. We lopen naar de baai en zien de verbluffende huisjes aan de rand van de baai. Allemaal mooi mooi mooi, maar toch!? Waar hebben ze die bekende mooie foto van Portofino gemaakt? Ja hoor, vanuit een helikopter. Ha, ha, ha, dat gaat mij nu niet lukken. Maar vanuit de baai is het dorpje ook heel apart. Ik ben nog steeds trots op mijn broek. Af en toe zie ik de toeristen naar mijn broek kijken. Ook happy dat mijn broek luchtig is. Het is hier zo warm! Only sheer-pants in Portofino!

Portofino travel

Amo Portofino aan de Italiaanse Rivièra

Portofino is een klein dorpje aan de Italiaanse Rivièra. Het haventje wordt ook gezien als een van de mooiste van de Middellandse zee. Mijn hart ligt nu ook in Portofino. Ik ben ook verliefd geworden op Portofino. Vakantie tip? Breng een bezoekje aan Portofino! Mijn bezoek was om niet te vergeten. Met mijn Italiaanse romantische look heb ik Portofino ontdekt. Nog een tip, geen hakjes! Mijn sandalen en Portofino blijken een goede match. Mijn hoedje en Gucci zonnebril trotseren te zon. Mijn Prada tas gaat ook weer mee. Tot slot, de laatste foto. Dit wordt een echt toeristische knaller! Iedereen maakt hier een foto, dus ik ook voor LovestoHAVE! De trap, de vlaggenmast, de baai, de gekleurde huizen en ik! Giorno, Portofino!

kantenbroek

Amo Portofino,
Giorno Portofino!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *