Maastricht magazine >
tips

Koningsdag ring Le Marais Deux & Koffie

Le Marais Deux & Koffie is ondertussen geen nieuwe meer. Sterker nog, deze vestiging van Le Marais in het Jekerkwartier is ontdekt door elke studenten in Maastricht en ook onder menig local een favo hang-out. En dankzij Le Marais Deux & Koffie heb ik nu een Koningsdag ring. Lang leve de Koning.

Artikel begint onder de advertentie

Koffie3

Mijn Koningsring voor maandag. Jij je oranje accessoires al op orde?

Begon Le Marais Deux & Koffie in de helft van een dubbel pand, is de winkel (waar je de koffie van Maartje en Joost drinkt) nu verdeeld over beide helften. En dat is een top uitbreiding. Zo eentje waar je me nog vaak gaat zien met mijn computer hangend aan de wifi. Een prima locatie ook voor die zakelijke afspraak. Tevens fijn om na een bespreking meteen het verdiende geld uit te geven in de outlet van Le Marais of om een fijn paar TOMS of Bottines te shoppen.

Koffie2

Sinds kort nog meer vierkante meters koffie bij Le Marais

Voor nu ben ik te blij met mijn Koningdag ring. Precies dat ene item dat me oranje-proof maakt. En nu is het enkel wachten tot Maartje en Joost hun vergunning krijgen en ook broodjes mogen verkopen. Tot die tijd te fijne koffietjes, cake en taart. Of je neemt je eigen boterham, soepje of salade mee. Kun je natuurlijk ook kopen bij het tegenoverliggende Cato, wel zo makkelijk! Het mag allemaal!

marais

Aan de ene kant van het pand de koffie en de wifi, aan de andere kant schoenen van TOMS en Bottines en outlet items van Le Marais Stokstraatkwartier

Op de foto zit ik te werken bij Le Marais Deux & Koffie en draag ik witte blouse van de Zara en jasje van Zadig & Voltaire.

Gerelateerde artikelen Le Marais

Over de schoenen bij Le Marais Deux & Koffie

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *