Maastricht magazine >
tips

mbyM voor Scandinavisch cool

mbyM voor Scandinavisch cool
Artikel begint onder de advertentie

Op zoek naar een klein cadeautje loop ik binnen bij een van mijn favoriete winkels: DEB in Hoogland. Mijn oog valt op een armband van ANNA+NINA. Perfect cadeau voor een lief vriendinnetje. Nee, niet voor Sinterklaas, maar gewoon omdat ik blij van haar word. Hoe leuk ook dat dit merk door twee vriendinnen is opgericht. Lijkt me dat ik niet hoef te zeggen hoe die vriendinnen heten. En hé, nu ik er toch ben… Waarom niet ook een shopje voor mezelf. Die zwarte mbyM jurk lijkt te lonken.

Beetje onzin excuus om te shoppen

Ik bedenk dat ik nog niet weet wat ik zaterdag naar een feest aantrekt. Nee, ik heb echt niets in de kast? Oké vast wel, maar als er een speciale gelegenheid is van familie en vrienden gun ik mezelf een nieuwe outfit. Iedere keer als ik die outfit weer aandoe, brengt me dat terug naar dat moment. Tuurlijk beetje onzin, maar toch word ik altijd extra blij als ik een outfit uit de kast pak die me terugneemt naar een huwelijk of andere gelegenheid. Ja, deze outfits blijven in mijn kast, ook al zijn ze misschien niet meer in de mode. Lekker belangrijk, ik word er blij van en by the way uiteindelijk komt alles weer terug. Ik herinner me het blauwe velvet jasje van mijn tante nog. Ze droeg het fluwelen ding naar het 50 jarig huwelijksfeest van mijn opa en oma. En laat velvet nu weer helemaal de trend zijn. Gewoon bewaren dus!

Het wordt een zwart, Scandinavisch cool jurkje van mbyM

Mijn oog valt op zwart jurkje van mbyM (de jongere en iets goedkopere lijn van by Malène Birger). Elegant met een beetje Scandinavisch cool erbij en tja er staat dus praktisch “M”oniek op. Hallo dus, jou moet ik hebben! Hoe het feest was? Bijzonder en hilarisch. Heerlijk tot de ochtend op mijn FvB heels (uit eerder blog) gedanst met de leukste mensen om me heen!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van mbyM. Gebruik de labelfinder voor overige in de tekst genoemde labels.

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *