Maastricht magazine >
tips

Paule Ka zomer in september

Paule Ka zomer in september
Artikel begint onder de advertentie

Het is zomer in september. Ja, eindelijk blijft het zonnetje schijnen. Heb je nog ongedragen zomerkleding in de kast?  Nu is de tijd om nog even na te zomeren met je vergeten zomerspulletjes. Duik je kast in en laat de zomer fashion nog één keer knallen.

Nazomeren in september

Deze week en misschien zelfs volgende week gaan we nog flink nazomeren. Als de zomer zo aanwezig is, is er nog geen plaats voor herfst/zomer fashion. Zodra de temperatuur daalt kun je herfst- en zomermode met elkaar mengen. Maar nú even niet, er is nog volop zomer. Je kunt nog even knallen in je zomerkleding. Ook al sta je te trappelen om de nieuwe mode aan te trekken, geniet nog even van je mooie zomerkleding. De herfstkleding is sowieso te warm en de zomerkleding biedt nu alle comfort. Yesss, I love summer fashion even more!

Paule Ka nazomeren

Check je kast op vergeten zomeritems

Zodra een seizoen eindigt check ik altijd mijn kast op vergeten kledingstukken van dat seizoen. Ik wil alle kledingstukken minstens één keer per seizoen gedragen hebben. Na een draagmoment gaat het kledingstuk in de was. Zo heb ik altijd een fris geurende kledingkast. Zo ontdek je ook de vergeten kleding. Het is soms zo jammer als je het vergeten kledingstuk in de winter tegen komt. This is the moment! Duik je kast in en geniet van je zomerspulletjes. Ik heb mijn Paule Ka top ook zo gevonden, net op tijd!

Miriam Hensgens

Paule Ka is Frans, sophisticated en karakteristiek

Paule Ka is een Frans ready-to-wear merk. In 1987 gecreëerd door Serge Caijfinger. Zijn stijl werd geïnspireerd door de stijl iconen Jacky Onassis Kennedy, Audrey Hepburn en Princess Grace Kelly. Deze stijliconen waren toen zo elegant. Hij heeft deze tijdloze elegantie een moderne twist gegeven. Zijn stijl is geometrisch, sober en sophisticated. Zijn karakteristieke zwarte jurkjes, must-have bags and strikken maken zijn brand herkenbaar. Wie draagt anno 2016 Paule Ka? Kate Middelton, Amal Clooney, Jessica Chaistan, Anne Hathaway en ik natuurlijk 😉 !!!

Paule Ka outfit

Paule Ka top en ik!

Ik ga nazomeren met mijn Paule Ka top. Super blij dat ik mijn top gevonden heb. Mijn top lag verstopt onder een blazer. Uiteindelijk heb je altijd te weinig ruimte voor je kleding. Je stapelt en hangt kleding over elkaar waardoor je het overzicht verliest. Mijn Paule Ka top is zijn brand waardig. De top is elegant, sophisticated en heeft een strik. Typisch Paule Ka! Meestal draag ik een rok onder mijn top, vandaag ga ik voor mijn witte culotte pantalon van de Zara. Ik laat mijn topje schitteren door ook te kiezen voor mijn witte Burberry tas. Zelfs mijn Prada schoenen zijn wit. Alleen mijn vergeten top mag vandaag schitteren. Paule Ka en I, perfect!

Find your lost summer item,
Have your perfect day!

Scroll naar beneden voor winkels die Paula Ka verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *