Maastricht magazine >
tips

In chill-mode met Pip pyjama

In chill-mode met Pip pyjama
Artikel begint onder de advertentie

Sinds ik full-time in de retail werk dwing ik mezelf er toe om op mijn vrije dagen dan ook helemaal in chill-modus te gaan. Ik kan gemakkelijk de hele dag bank (of bed) hangen met een heel seizoen van Modern Family op de buis. Daar hoort natuurlijk ook bij dat ik iets comfortabels wil dragen, want die pantalon, blazer en nette schoenen ben ik dan ook wel even zat. Ik ga in chill-mode met mijn favoriete chill pyjamas van Pip Studio.

Pip studio nightwear

De Pip pyjama’s van mijn grote zus

Mijn favoriete chill pyjamas, of eigenlijk meer outfits, zijn ook nog eens ontworpen door mijn grote zus, wat het dragen ervan eigenlijk nog een stuk leuker maakt. Met trots paradeer ik door m’n huisje, jammer dat niemand het ziet want mijn setje is eigenlijk veel te leuk om alleen door de spiegel gezien te worden. Kon het dan ook niet laten om mijn Pip setje een kijkje buiten de deur te gunnen. Laundry momenten het resultaat.

nightwear Pip Studio

Eenmaal uit winterslaap

En wanneer de winterslaap erop zit? Dan ruil ik mijn homewear outfit in voor zomerse blijheid van Pip. Kan niet wachten tot de zomer, want zuslief ontwerpt ook nog eens bikini’s en te leuke strand outfitjes!

huispak Pip Studio

Zin in zo’n fijne chill-mode pyjama alias speelpakje van Pip Studio? Check de website van Pip voor een online shopje en verkoopadressen.

blogger Fabienne Formsma

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *