Maastricht magazine >

 
tips

Porsche Targa en Birkin bag

Porsche Targa en Birkin bag

Mijn verlanglijstje online. Wel zo makkelijk om alle wat-wil-je-voor-je-verjaardag-vragen in één keer te adresseren. Heb ik de lievelings cd’s en boeken van mijn vrienden ondertussen al in de kast staan, is de vraag nog niet snel beantwoord. Eigenlijk hoef ik niets. Mijn enige wens is dat mijn vriendschappen de komende 40 jaar net zo mooi blijven.

Mijn moeder zegt dat ik al heel mijn leven dol ben op verjaardagen. Dit jaar heb ik er wellicht nog meer zin in. Ik vind ouder worden nu immers geweldig. En 40 klinkt magisch! Kijk er dan ook eigenlijk al 1,5 jaar naar uit. Vraag me nu wel af waarom ik toen niet het inzicht had om te bedenken dat je toch echt je 40-ste in wilt met een Birkin bag aan je arm. Liefst in een te hebben olijfgroen met zilver beslag of een zachte jeanskleur. Een gemiste kans. Want als ik de tas nu bestel, dan zal ik die pas halverwege de 41 aan mijn arm hebben bungelen. En tegen die tijd weet ik natuurlijk net eindelijk dat geluk niet in een handtas te proppen is. Wijsheid komt immers met de jaren.

Mijn lievelingsauto, de Porsche Targa, uit mijn geboortejaar lijkt me ook niet mis. Maar realiseer me dat het wellicht wat kort dag is. Nu goed, een appelgroen of sinaasappeloranje exemplaar van voor 1993 will certainly make me as happy.

Mijn dochter zie ik Loves to Have afstruinen. Ze is kennelijk bereid een aanslag op haar spaarvarken te plegen. In love met Tirisi Moda. Ik zal haar vanavond toch nog eens influisteren dat ik de armbandjes van D-Queens bij Piedi in Maastricht ook echt heel leuk vind.

En verder lijkt een weekje onbewoond eiland met al mijn te leuke en grappige vriendinnen me niet mis. In de vorm van een boerderij op de Veluwe mij net zo lief. Om samen herinneringen op te halen en vooral nieuwe te creëren.

En dan realiseer ik me dat ik niet 1,5 jaar op mijn Hermès hoef te wachten om te ontdekken wat ik allang weet. Ik heb werkelijk alles wat ik love to have. Walgelijk, want het klinkt zo zoetsappig. En natuurlijk is een opsomming van Porsche Targa’s, Chanel nagellakjes, Delfina Delettrez stukken, Sabon crèmes en See by Chloé jurkjes leuk. Maar ik geloof dat ik zowaar als tevreden mens klaar ben om 40 te worden. Oké, vooruit dan, natuurlijk zal een Daytona niet misstaan. Benieuwd welke kleur je voor mij uitkiest!

Rolex Daytona

Benieuwd naar de kleur van de case en band van mijn Rolex. Plain silver, rose of combi van goudkleuren?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *