Maastricht magazine >
tips

Rag & Bone en campingsmoking at the office

In joggingbroek naar kantoor. Daar kijkt niemand meer van op. Ze zijn ondertussen wel gewend dat ik zo nu en dan in See by Chloé jogging de office binnenstap. Witte All Stars eronder. Het liefste met getailleerd jasje van Patrizia Pepe of met mijn jasje allertijden van Balenciaga.

Artikel begint onder de advertentie

Toch is niet iedereen helemaal gewend aan mijn office campingsmoking. Een vriend constateert dat ik vandaag thuiswerk als hij me in mijn outfit tegenkomt. Zelf vind ik dat mijn grijze broek een nieuw paar All Stars verdient. Op zoek naar een webwinkel om een nieuw paar te kopen, valt mijn oog op het label Rag & Bone. Ben meteen blij!

De Britse ontwerpers Marcus Wainwright en David Neville zijn de mannen achter dit in Amerika gevestigde label. Een label dat in 2002 werd geboren en in 2005 werd uitgebreid met womenswear. Een label dat is ontstaan vanuit de eigen behoefte. Vanuit het idee om draagbare kleding te ontwerpen, sportief en met allure. Daarbij namen ze hun vrienden en kennissen als uitgangspunt.

In de kleding zie je de Britse achtergrond van Marcus en David terug, maar dan wel in combinatie met de Amerikaanse, sportievere looks. Country classic met een urban twist. Kleding met een eigen gezicht. Kledingstukken die veelal uit verschillende stoffen zijn opgebouwd. Totaal klassiek, tevens eigen van nu!

Rag Bone poncho

Tweed poncho van Rag & Bone: klassieke look op eigentijdse wijze. Bestaande uit meerdere materialen.

Rag & Bone brengt kleding voor naar de office. Maar ook voor als je een dagje thuis werkt. En om te dragen wanneer je niet aan het werk bent. De heren- en damescollectie is te koop via de website van Rag & Bone, hoewel de presentatie van de damesstukken op de site van Net à Porter mij persoonlijk meer aanspreekt. Rag & Bone lijkt de sublieme substituten voor mijn campingsmoking te bieden. Hoewel ik natuurlijk ook nog snel even bij Aim langs kan, want de joggingbroek van See by Chloé is ondertussen een vast item in de collectie. Ook de jasjes van Patrizia Pepe zijn blijvers.

Rag Bone men

En voor de man uit de webshop van Rag & Bone.

Rag Bone women 2011

En de summer collection 2011 for women.

Foto boven: In See by Chloé van Aim te Maastricht. All time favorite jasje van Balenciaga van Kiki Niesten te Maastricht en sleutelketting van Mucho Gusto. En binnenkort zie je me op mijn nieuwe All Stars in Rag & Bone, for sure!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *