Maastricht magazine >
tips

Roadtrip on Stan Smith sneakers

Roadtrip on Stan Smith sneakers
Artikel begint onder de advertentie

Deze zomer maak ik een roadtrip. Samen met mijn lief verschillende landen en steden bezoeken. Behalve auto en lief gaat er iets belangrijks mee. Het zijn mijn Stan Smith sneakers van Adidas. Nooit gedacht, maar de Stanny’s maken mijn roadtrip onvergetelijk!

Wie is Stan Smith

Stan Smith is een Amerikaans oud-tennisser. Hij vormde met zijn tennispartner Bob Lutz een van de beste dubbels aller tijden. Samen wonnen zie vele belangrijke titels. Hij was ook een goede single-speler. In 1971 werd hij benaderd door Adidas. Toen werd zijn naam verbonden aan deze tennisschoen: de Adidas Stan Smith! Al enige jaren is Stan Smith terug van weggeweest. Van de tennisbaan naar de straat, je spot deze musthave sneaker bij alle modebloggers. I love it! Stan Smith is terug en niet meer weg te denken in de schoenenwereld. Ik kan ook niet meer zonder mijn Stanny’s!

Miriam4

Met mijn Adidas sneakers op reis

Mijn Stan Smith sneakers zijn mijn nieuwe grote liefde. Ze gaan deze reis overal met me mee naar toe. De Stanny’s zijn vederlicht en passen bij elke outfit. We vertrekken thuis in de regen, maar al snel laat de zon zich zien. Helemaal in jeans gekleed met mijn sneakers komen we aan in Baden-Baden, Duitsland. Meteen volgt een stadswandeling en mijn nieuwe sneakers laten me niet in steek. Geen blaren en en mijn steunzolen passen er perfect in. Met goed schoeisel kun je de wereld aan. Kom maar op city’s, ik ga jullie veroveren met mijn nieuwe sneakers.

Andere steden volgen op onze roadtrip

De zon blijft ons volgen en mijn sneakers trek ik elke dag aan. De volgende dag bezoeken we München, een mooie stad! Wij logeren bij een nicht van mijn lief (Karl). Er volgen stadtours en bezichtigingen. De sneakers gaan weer aan. Ze passen perfect bij mijn city-look (zwart/wit). Nu begrijp ik ook waarom de modebloggers met deze sneakers weglopen. In mijn zwart/wit look bezoeken we de BMW-Welt (zie foto boven). Geen probleem voor mij. Ik loop wel 10 keer door deze “Welt”.

Met mijn sneakers door de Maximilianstrasse in München

Deze straat mogen we natuurlijk niet vergeten. De Maximilianstrasse is de fashionstraat van München. Na een city/busexcursie en een bezoekje aan het Hofbräuhaus zijn we eindelijk in mijn fashionstraat. Hier liggen alle top designerhuizen naast elkaar. In mijn By Malene Birger jurkje en mijn Adidas sneakers loop ik in een snel tempo door deze straat. Mijn sneakers laten me weer niet in de steek. Als een fashionblogger snuif ik de nieuwe mode op en geniet van de mooie presentaties. Ik kan helaas niets kopen, want de Ferrari laat dit niet toe. De Ferrari heeft ontzettend weinig bagageruimte, héél vervelend trouwens. Bij Fendi even een fotoshoot, want de nieuwe mode is hier adembenemend. Huppelend met mijn sneakers hebben we weer een spannende dag beleefd.

Miriam Stan Smith

Met mijn sneakers in de bergen

Een roadtrip is geen roadtrip als je niet voortdurend onderweg bent. We verlaten München en via Livignio landen we in de Italiaanse bergen. Karl kan zijn geluk niet op in de bergen. Met een brede smile geeft hij gas en maakt hij bochten. Hoe scherper de bochten hoe breder zijn smile. Ik zit ernaast en rij natuurlijk mee. De sneakers van mij gaan op een neer in de Ferrari, remmen en nog eens remmen. Mijn voeten gaan niet zeuren, dus race-proof zijn ze ook. We hebben eindelijk de top bereikt, gelukkig! In mijn casual look maken we nog een wandeling in de bergen. Op een mooie steen ga ik zitten en de laatste foto maken we hier. Het uitzicht is adembenemend en mijn sneakers stelen ook vandaag weer de show. Op de top van de berg stralen mijn Stan Smith sneakers.

Miriam wandelen

Helemaal verliefd op mijn Adidas-sen

Na het lezen van dit verhaal gaan jullie ook vast geloven in mijn nieuwe liefde. Ik heb gekozen voor deze sneaker met een groene ‘touch’ bij de hiel. Deze sneaker vind je ook in andere kleuren of in helemaal wit. Deze sneaker maakt van elke outfit een feestje! Maak jezelf gelukkig en verwen je met een Adidas Stan Smith sneaker.

Miriam5

I am in love with my hubby,
I am in love with my new Adidas Stan Smith sneakers

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *