Maastricht magazine >
tips

Saint & Tropez van LaDress

Woon in Saint. Kocht mijn lange zomerjurk voor op het strand. Dat dacht ik. Ondertussen heeft mijn multifunctionele dress, behalve het strand, al vele steden gezien. De jurk van LaDress blijkt ieder moment van de dag aan te kunnen. ’s Ochtends schiet ik in mijn ultieme zomerjurk om in de tuin te genieten van een latte. Daarna met armbanden, oorbellen en tas in mjn Saint klaar voor de stad. En dan aan het einde van de dag verwissel ik mijn Havaianas voor espadrilles met sleehak van Ugg en ben ik party ready.

Artikel begint onder de advertentie

Had ik al verteld hoe fijn je de jurk ook op je heupen kunt laten zakken? Ideaal om rond te zwieren aan zee. De bandeau die je bij de lange Saint en korte Tropez cadeau krijgt, pluk je uit je haar. De band knoop je vervolgens over de jurk om je borsten. Dan trek je de jurk voorzichtig naar beneden tot een zwierige, hippie rok. Hoe beach proof wil je zijn?

LaDress_Saint_zwart LaDress_Tropez_wit LaDress_Saint_geel

Van links naar rechts: Saint in zwart, Tropez in wit en Saint in zonnig geel.

Foto boven: ik in mijn LaDress maxi jurk in zwart met bril van Porsche Design, oorbellen uit Marrakech en ringen van Pomellato van Leon Martens

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *