Maastricht magazine >
tips

Smoking van Roberto Cavalli, do I?

Spotte ‘m al in de eerste week dat ie in de rekken hing. Sindsdien spookt het door mijn hoofd. Is de openingsavond van de Tefaf voldoende excuus om toe te geven aan de verleiding? Is de Haring Party van Top Shops een reden om het onbetaalbare ding aan te schaffen? En anders misschien het Amsterdam Diner? Een smoking in navolging van de jurken van Percy Irausquin, Missoni en Just Cavalli waarin ik de afgelopen jaren verscheen. En wat about de upcoming bruiloft van mijn zusje? Roberto Cavalli: I do!

Artikel begint onder de advertentie

Het voorjaar brengt genoeg feestjes, daarmee voldoende reden om een langdurige relatie met de smetteloze Roberto aan te gaan. Echter, het mooiste excuus lijkt de bruiloft van mijn zusje. Maar kan ik daar in het gebroken wit verschijnen? En daar komt de twijfel om de hoek.

Michael Van Stylesuite laat me zien dat de smoking meer te bieden heeft dan society moments. Het jasje open met een chino van Seven en een kersenvest van D&G. Gooit er een prachtig rode sjaal bij van TOV Essentials et voilà. De roze pumps van D&G niet te vergeten.

En zo zit ik in dubio over de gevonden smoking. Weet ik even niet of Joy Vindt dat een smoking in gebroken wit gepast is voor een bruiloft. Vind ik mijn onafhankelijke bestaan normaal zo heerlijk. Heel even verlang ik naar de ‘I do‘ die mijn zusje zal uitspreken. Naar een vent die mij vertelt: ‘Yes, you do. Get yourself the beauty!’ Mijn antwoord? I guess I do! I guess I will. Roberto is mine! Een heel voorjaar lang, steeds weer, heel vaak en steeds veelzijdig gecombineerd! Mijn man, mijn smoking.

Schermafbeelding 2011-02-05 om 13.18.06

Yes, I do. Roberto Cavalli, mijn man, mijn smoking. Schoenen van D&G. Beide van Stylesuite Femme te Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *