Maastricht magazine >
fashionfashion-news

Toffe winactie: ALIX the label 5 jaar!

Toffe winactie: ALIX the label 5 jaar!
Artikel begint onder de advertentie

ALIX the label viert alweer haar 5e verjaardag en dat laten zij niet onopgemerkt voorbij gaan. Voor alle fans van dit kledingmerk, en misschien na deze post ook wel veel nieuwe fans, hebben zij echt een onwijs gave winactie bedacht. Iets met vriendinnen, zon en een koffer vol leuke kleding… Benieuwd? Lees dan snel verder!

ALIX the label

Dit jonge Nederlandse modemerk is in 2015 opgericht door Rens Netten en Olivia Wierda, welke beide nog steeds de trotste eigenaren zijn. Rock ’n roll kleding speciaal ontworpen voor de young minded vrouw met een eigen wil. Het is rebels maar ook stijlvol.

ALIX the label is te vinden in zo’n 185 winkels verspreid door Nederland. Ook in België, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Spanje kun je dit merk in winkels tegen komen. ALIX heeft er daardoor inmiddels ook al veel tripjes naar het buitenland op zitten. En laat dat nu net hetgeen zijn waar de winactie om de hoek komt kijken..

Winactie ALIX the label

Om het 5-jarig bestaan te vieren hebben ze een winactie bedacht voor hun volgers. En zoals ik eerder al aangaf is dit niet zomaar een winactie, maar eentje met vriendinnen, zon en een koffer vol met leuke kleding. Wie wordt daar nou niet nieuwsgierig van?!

Één van de volgers van ALIX mag zich gelukkig gaan prijzen en samen met twee vriendinnen en een koffer vol kleding vertrekken naar de zon. Waar heen precies? Tsja, dat is nog een verassing. Maar één ding is zeker van deze trip met een waarde van maar liefst €5.000: de zon zal er schijnen. Do I need to say more?

Hoe maak ik kans?

Wil je samen met je vriendinnen kans maken op deze te gekke prijs, volg dan @alixthelabel op Instagram, like de ALIX winactie-post en deel deze in je Instagram Stories. Laat hierbij ook gelijk weten wat voor ‘ALIX-waardig’ avontuur jullie op deze trip zouden willen beleven!

De actie loopt de hele week en eindigt op zondagavond 27 oktober om 23:59. De winnaar zal vervolgens op maandag 28 oktober bekend gemaakt worden. Spannend! Doe jij al mee?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *