Maastricht magazine >
fashionmusthaves

TOMS: Hip en happy sharing shoes

TOMS: Hip en happy sharing shoes

In eerste instantie werd het bedrijf bekend met de op de espadrille geinspireerde schoenen met zool van touw. Maar ook de TOMS Desert wedges met veter zijn intussen klassiekers. De schoen heeft een eigen hip gehalte en is bovendien een succes vanwege het draagcomfort. Hoe leuk dat je met de aankoop van een paar bovendien goed doet. En dat goed doen zit niet alleen in het feit dat TOMS voor iedere aankoop ergens ter wereld een persoon helpt, maar ook doordat de productie van TOMS in de betreffende landen plaatsvindt en daarmee dus structureel bijdraagt aan de economie.

In minder dan een decennium is TOMS uitgegroeid tot een begrip wereldwijd. Het assortiment beperkt zich niet langer tot sjoes. Zo draag je met de aankoop van een zonnebril bij aan bij het gezichtsvermogen van één persoon in nood. Als je bedenkt dat dit ervoor zorgt dat kinderen terug naar school kunnen, heb je een super excuus om één van die fijne TOMS brillen te scoren.

Op de website van TOMS vind je uitgebreide informatie over het concept en de verschillende projecten. Daarnaast kun je de producten in de webshop van TOMS shoppen. In Amsterdam? Dan zeker ook een bezoek brengen aan de winkel in de Negen Straatjes. De winkel met koffiecorner is gelegen aan de Runstraat 13. O ja, de collectie van TOMS is er voor dames, heren en kinderen.

TOMS-Tabitha-Simons

Fotografie: Ruben Reehorst Photography

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *