Maastricht magazine >

 
fashionmusthaves

Trend 2015: need a pair of gladiators

Trend 2015: need a pair of gladiators

Need? Je kast is heus vol genoeg. Need is een groot woord. Maar willen doe je zeker. Deze zomer staat de gladiator look immers op de agenda. Voor huis, tuin en keuken gebruik laat de trend zich het makkelijkste vertalen naar de gladiator sandaal. Voor welke gladiator ga jij? Kies je die van Isabel Marant, ga je voor een paar van Tomas Maier of ben je net als ik fan van de gladiator van Bottines?

Schermafbeelding 2015-01-21 om 16.08.46 Schermafbeelding 2015-01-21 om 16.08.14 Schermafbeelding 2015-01-21 om 16.07.52

V.l.n.r. gladiator sandaal Tomas Maier, Bottega Veneta en Isabel Marant (allen Net à Porter)

De gladiator sandaal komt in vele vormen en maten. Gladiators met hak of met een schacht tot aan de knie. Zelf vind ik de schoen al extreem genoeg. Hou ik het bij een simpel, plat model om met een jeans te combineren. Wit shirt erbij en klaar ben je.

Ik twijfelde tussen de champagne kleur (op foto boven tweede van links) en de klassieke variant (op de foto rechts). Deze week heb ik ze besteld. Na lang wikken en wegen is het de champgane gladiator van Bottines geworden. Waarom Bottines? Omdat LovestoHave.com al langer fan is. Omdat de schoenen 100% Frans zijn en 100% handgemaakt. Omdat Bottines bovendien zoveel mogelijk gebruik maakt van plantaardige looistoffen.

 

Schermafbeelding 2015-01-21 om 16.26.40

Hyeres sandaal met signature Bottines bandjes

LovestoHave.com is niet de enige die Bottines opmerkte. Afgelopen jaar was de Hyeres sandaal, met signature bandjes die ook de laarzen van Bottines sieren, niet aan te slepen. Een hit. Ook het Franse modehuis Céline is het vakmanschap niet ontgaan en lieten laarzen maken.

 

Schermafbeelding 2015-01-21 om 16.13.58

 Gladiator look op de catwalk bij Givenchy, foto van Fashionisers.com


Wil jij ook een paar handgemaakte gladiator sandalen van Bottines? Surf naar de website van Bottines of bekijk alle verschillende sandalen van het Franse merk hier. Als je de sandalen nu bestelt, heb je ze in maart in huis.


Eerdere blogs op LovestoHave.com over Bottines:


Trends zomer 2015:


Foto boven: de gladiator van het Franse merk Bottines in 4 kleurvarianten

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *