Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Trend: Witte summer sneakers 2015

Trend: Witte summer sneakers 2015

Is de Stan Smith van Adidas alweer enige seizoenen aanwezig in het straatbeeld, zet de trend zich voort. Deze zomer kom je niet door zonder een witte gymschoen in je kast. De revival van de witte sneaker. Stan Smith, Superstar 80s Vintage of toch een witte Puma?

Artikel begint onder de advertentie

Gelukkig begrijpt Nederland ondertussen dat een over-expensive sneaker van een te duur designersmerk een no-go is. Gymschoenen koop je in retrostijl en tegen normale bedragen. 

 

Schermafbeelding 2015-01-28 om 09.18.45

Groene Superstar 80s Vintage Adidas

Mijn dochter doet een moord voor een paar Superstar 80s Vintage sneakers van Adidas met blauwe of groene strepen. Ze is fan van Baskèts in Amsterdam. Ze vergeeft ze dat ze haar berichtjes via social media en mail negeren. Ze stapt dit weekend wel in de trein, laat ze weten. ‘Voor ze zijn uitverkocht.’ Helemaal nu ze de Superstars met groende streep van Angelique heeft gezien (foto boven). Ze wil ze hebben en ze legt er graag de kilometers van Maastricht naar Amsterdam voor af.

 

Schermafbeelding 2015-01-28 om 09.28.44

Foto Stan Smith van Adidas van catwalkinthecloud.com

Toch kan het zo maar gebeuren dat mijn dochter straks thuiskomt met een paar Stan Smith’s. Tot nu toe bleef ze twijfelen over de Stan Smith. Maar een paar Stan Smith met donkergroen label blijft on her mind.

 

Schermafbeelding 2015-01-28 om 09.39.14

De Court Star van Puma

Sinds ik Stylesuite eigenaar Michael op zijn Court Star’s zag lopen, ben ik fan van deze witte sneakers van Puma. Het gouden detail had van mijn zilver mogen zijn, maar daar kom ik wel overheen. De Court Star werd afgelopen zomer opnieuw uitgegeven. Het model is een afgeleide van de tennisschoen van Puma uit de jaren 80. 

Zin in een paar witte gymschoenen? Go visit Baskèts of zoek even online. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Adidas.

 

Gerelateerde artikelen sneakers:

 

Foto boven: Angelique leent zichzelf uit als model. Thank you! Angelique werkt bij de Brandweerkantine in Maastricht. Impossible not to love her. Op de foto draagt ze kek t-shirt met de Superstar 80s Vintage van Adidas met groene strepen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *