Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Trouwen op retro Flash Dunlop sneaker

Trouwen op retro Flash Dunlop sneaker

Ja duh, we weten ondertussen heus wel dat de sneaker op het toneel staat. Maar de Dunlop hebben we nog niet veel gezien. En al helemaal niet als wedding shoe. Thomas en Carrie  trouwden op de retro Flash van Dunlop.

Artikel begint onder de advertentie

De foto boven heb ik geleend van Boho Weddings; een blog dat bruiloften verslaat. Niet echt mijn ding, maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die helemaal verzot zijn op dit blog. Ik kwam de foto van de klassieke Dunlop tennisschoenen toevallig tegen en kwam zo op het blog terecht. Een glimlach op mijn gezicht, want moest denken aan de stralende dag (cliché, maar waar) waarop mijn zusje op haar All Stars Converse trouwde. Al was dat onder die mega jurk enkel te zien voor de oplettende aanwezigen. Nou ja, totdat ze besloot ook even een balletje te trappen op het grote gazon.

Schermafbeelding 2015-05-26 om 14.39.50

Nu goed, je hoeft natuurlijk niet te trouwen om de Flash tennisschoen van Dunlop all yours te maken en tot de dood je scheidt. De retro sneaker van Dunlop is er in vele kleuren. Zoals de groen-witte sneaker, maar ook in lichtblauw, met rood, rose en geel. Leuke bijkomstigheid? De Dunlop Flash tennisschoen kost bijna niets. Breekt je kledingbudget niet op of is in het geval van Thomas en Carrie geen aanslag op je trouwbudget.

Gerelateerde blogs over sneakers

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *