Maastricht magazine >
fashion

Try harder next time…

Try harder next time…

Sold out! Deze melding kreeg ik toen ik op zoek ging naar de Isabel Marant wedge sneakers met de naam Bekket. Ik had ze al een aantal keren aangehad in de winkel, die wannahave gympen met ingebouwde hak/wedge. Maar ja, 480 euro voor een paar gympen is wel even slikken. Na wikken en wegen toch besloten dat het hele mooie, makkelijke, goede en leuke sneakers zijn die ik heel veel ga dragen! En natuurlijk de meest belangrijke reden: dit type sneakers heb ik nog niet! En toen begon het… overal waar ze te koop waren, zowel in de winkels: SOLD OUT! Maar dan moet ik ze juist hebben! En ik denk dat ik niet de enige vrouw ben die last heeft van deze neurotische habit. Dan wordt het mijn projectje verslavend.

Artikel begint onder de advertentie

Uiteindelijk vond ik ze nog op E-bay tegen de meest belachelijke bedragen die tegen de 1000 dollar opliepen. Door het gegoogle en hysterische gedrag kwam ik wel uit bij een alternatief. De wedge sneakers van Ash, Biba genaamd.

Helemaal leuk, misschien nog wel leuker. Nu heb ik ze via een omweg weten te bemachtigen. Uit Manchester en voor de helft van de prijs. Yes! ik sta trouwens toch nog op de wachtlijst voor de nieuwe Isabel Marant sneakers die in december binnen komen! Herkenbaar?

Isabel-Marant-Bekket_sneaker Ash_biba_snekaer

Zoek de verschillen! Links de sneakers van Isabel Marant, rechts die van Ash.

Scroll naar beneden voor winkels die de schoenen van Ash verkopen. Model Biba koop je onder andere op de site van het merk. En tja, naar de Bekket van Isabel Marant is het zoeken!


Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *