Maastricht magazine >
fashion

Übervrouwelijk in kokerrok

Übervrouwelijk in kokerrok

Geliefd vanwege zijn elegantie en zijn glamour. Supergeraffineerd, de vormgeving uiterst sensueel: de rok volgt en accentueert de contouren van de heupen en valt tot op de knie. De kokerrok of pencilskirt is één van de meest vrouwelijke klassiekers. De rok verscheen eind jaren 40, begin jaren 50 in het modebeeld. Het was Christian Dior die de kokerrok introduceerde. In de jaren 80, maar ook in de winter 2005/2006 kwam de rok weer terug. Dit najaar mag je de kokerrok weer uit de kast halen, want hij is weer helemaal in.

Artikel begint onder de advertentie

De kokerrok is het ideale kledingstuk voor dag en nacht. Overdag draag je de rok met een mooie blouse en een leuk hakje en ’s avonds combineer je de rok met een mooie top, opvallende accessoires en een paar stoere high heels.

Designers Dolce & Gabbana hebben deze herfst en winter veel mooie kokerrokken in hun collectie. Ook Paul Smith ziet de vrouw dit najaar graag gekleed in pencilskirt. Dolce & Gabbana vind je bij Azzurro in Amsterdam en bij Kiki Niesten in Maastricht. Je vindt Paul Smith bij Local Service in de Negen Straatjes in Amsterdam.

Kokerrok_Dolce&Gabbana_02 Kokerrok_Dolce&Gabbana_03 Dolce & Gabbana

Kokerrok_PaulSmith_01 Kokerrok_PaulSmith_02 Paul Smith


Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *