Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Van J.O.T.T. naar Save the Duck

Van J.O.T.T. naar Save the Duck

Hoewel mijn lief zijn J.O.T.T. eigenlijk nooit draagt, blijft het lichtgewicht donsjasje populair. De dunne, compacte J.O.T.T. heeft er echter een geduchte concurrent bij. Save the Duck is de diervriendelijke variant van het lichtgewicht donsjack.

Artikel begint onder de advertentie

 

save-the-duck-ss2015-baldino-abbigliamento-700x577

Save the Duck collectie 2015

Pronkt J.O.T.T. met meer dan 200 gram ganzendons per jack, maakt Save the Duck gebruik van Plumtech technologie. Een technologie die de zachtheid en donzigheid van een donsjack garandeert, maar dan diervriendelijk. De jas is er in verschillende varianten, zoals van water resitant tot geen spat water er doorheen. En er is zelfs een model dat dankzij rekbare eigenschappen met je lichaam mee beweegt.

Save the Duck heeft een collectie voor dames, heren en kids. Er zijn hippe opvallende prints en meer traditionele uni varianten. Je shopt save the Duck o.a. bij Blooms in Laren. Niet in de buurt? Check out de webshop van Blooms voor Save the Duck. De gehele collectie kun je teugvinden op de website van Save the Duck. En ja, Save the Duck donsjacks passen net als J.O.T.T. in een klein praktisch zakje.

Zie ook

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *