Maastricht magazine >
fashion

Van Peter Pan kraag naar ketting

Van Peter Pan kraag naar ketting

Nog geen jurk, blouse of shirt met Peter Pan kraag gekocht? Maak de items in je kast dan helemaal van nu met een collier dat de vorm heeft van deze trendy kraag. De kettingen zijn flink in opkomst en gaan de kraag misschien zelfs wel verslaan. En dat is begrijpelijk als je de mooie exemplaren ziet. Louis Vuitton heeft een stilistisch gouden exemplaar met monogram. Prachtig om te zien, maar misschien wel wat stijfjes. De zusjes Snyder, die samen het New Yorkse sieradenlabel Dannijo bestieren, zijn er in geslaagd er een echt sieraad van te maken zonder dat de originele vorm verloren gaat. Londense sieradenontwerpster Gemma Lister werkt voornamelijk met leer en textiel en beweegt zich daarmee op het snijvlak tussen kraag en ketting. Off to Neverland it is!

Artikel begint onder de advertentie

Dannijo_PeterPan_collar1 louisvuitton_peterpan_collar
Dannijo_Stella_PeterPan_collar GemmaLister_peterpan_kraag_zwart

Van links naar rechts en van boven naar beneden: collier Sinatra van Dannijo, gouden exemplaar van Louis Vuitton, ketting Stella van Dannijo en zwarte variant met pailletten en gouden hangertje in de vorm van een diamant van Gemma Lister.

Foto boven: leren exemplaar in goud van Gemma Lister.

Scroll naar beneden voor het adres van de winkel van Louis Vuitton. De kraagjes van Gemma Lister zijn onder andere te koop bij ASOS. De sieraden van Dannijo zijn nog niet in Nederland te koop. Je koopt ze bij Simon & Renoldi in Keulen of via de website.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *