Maastricht magazine >
fashion

Verleidelijke kerst met Malene Birger

Verleidelijke kerst met Malene Birger

Het duurt nog even, maar de feestdagen komen er toch echt weer aan. De Temptation Christmas collectie van By Malene Birger brengt je alvast in de stemming. Chique zwart wit en ingetogen poedertinten gecombineerd met goud. Glitter, glamour, leer en kant. Van feestelijke mini en maxi jurken tot elegante boy meets girl sets en warm knitwear. Strakke rokken en broeken met hoge tailles en ruimvallende tuniekjurken wisselen elkaar af, een brede variatie aan silhouetten. Mooi zijn de combinaties waar glamour hand in hand gaat met Scandinavische nuchterheid.

Artikel begint onder de advertentie

 

 

Een fijn contrast dat vast gewaardeerd wordt door Nederlanders. Feestelijk maar met beide benen op de grond en niet over the top. Zoals een lange zwarte rok met hoge taille gecombineerd met een gebreide trui of een simpel grijs shirt. Of een classy, strakke outfit met daarover een chunky oversized vest. What is not to like?

Birger_kerst_sequins Birker_kerst_knitwear Birger_kerst_rok

Birger_kerst_tuniek1

Je vindt By Malene Birger onder andere bij Nina’s in Maastricht. Scroll naar beneden voor andere winkels die het merk verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *