Maastricht magazine >

 
fashiontips

Vilten hoed en faux fur bonnet

Ik dacht dat we de vilten hoed langzaam achter ons lieten. Maar het aantal hoeden tijdens de Fashion Week maakt duidelijk dat dit accessoire nog niet op haar terug weg is. De hoed is echter niet langer alleenheerser, ze krijgt geduchte concurrentie van de faux fur bonnet of nep bont hat.

Heb de afgelopen jaren tal van hoeden verzameld. Mutsen hoeden blijven mijn loves to have bij bad hair days of als je de indruk wilt wekken dat je je kleding met aandacht hebt uitgezocht. De hoed geeft je dat beetje meer. Een ultiem rescue accessoire. En de verwachting is dat we deze zomer de vilten hoed zelfs in de zon dragen.

Bonnet Asos faux fur hat Bonnet faux fur hat Ted Baker

Faux fur hat van Asos en nep bont van Ted Baker

Zeker zo populair als de vilten hoed en sterk in opkomst is de faux fur bonnet. Een muts die je ophoudt, al vallen de mussen van het dak. Zelf ben ik fan van het meer vierkante exemplaar zoals links op de foto in zwart. Tevens gespot tijdens de Fashion Week Amsterdam de Russische bontmuts met oorklepjes. Van mij hoeft die niet echt. Maar bovenal: ga voor faux fur! Maar dat had je zelf ook wel begrepen.

Meer blogs over mutsen, hoeden en hoofddeksels (ja, het woord bestaat nog)? Klik hier voor alle hoeden op LovestoHave.com.

Foto boven: Vilten hoed van American Apparel van alweer een tijdje terug. Jas van Patrizia Pepe gaat vele seizoenen terug. 

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *