Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Vintage look met zonnebril van Chloé

Vintage look met zonnebril van Chloé

Naast Lou Doillon en Julia Stegner schittert Carlina in de SS 2014 campagne van Chloé. Een zonnebril met een behoorlijke hippie-vibe.

Artikel begint onder de advertentie

Vintage looks zijn deze zomer niet weg te denken als het om zonnebrillen gaat. Ook in de eyewear collectie van Chloé zijn monturen die geïnspireerd zijn op vervlogen tijden er in overvloed. Carlina waarschijnlijk de meest opvallende zonnebril van het stel. Oversized maar ook verfijnd. Een XL rond montuur met een dramatisch effect en een flinke dosis elegantie. Een eigentijdse interpretatie van de hippie bril.

Carlina in alle opzichten toch wat ‘te’ voor je? Misschien vind je de ideale zonnebril in Alexi, Currant, New Erin, Suzanna of een van de vele andere modellen. Chloé Alexi is een ingetogen cateye model met goudkleurige accenten. Currant een vierkant model met een cut-out detail in de poten. New Erine verrast met een geschulpte rand langs het glas en Suzanna met hele kleine studs.

Zonnebrillen van Chloé zijn onder andere verkrijgbaar bij Siefers Opticum in Maastricht.

Chloe_ss2014_zonnebrillen

Van boven naar beneden en van links naar rechts: Myrthe in wit, New Erine met het geschulpte randje, Agathea in metaal en acetaat, Currant met de cut-out pootjes, oversized zonnebril Carlina, Lou Doillon met Alexi en de groene Suzanna.

Foto boven: campagnebeeld met zonnebril Carlina in de hoofdrol.


Lees ook:

Olivers Peoples x Isabel Marant zonnebrilSeventies zonnebrillen van Isabel Marant

8 x tortoise zonnebrillenGa voor retro met de tortoise print

Denimize zonnebrillen van DieselSunglasses met een laagje spijkerstof


Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *