Maastricht magazine >
fashion

Voornemens? Steun het goede doel met Deadjeans design

Voornemens? Steun het goede doel met Deadjeans design

‘Deadjeans’ klinkt misschien niet zo goed. Schijn bedriegt, want Deadjeans maakt van de achterzakken van je oude, vertrouwde, versleten jeans een uniek telefoonhoesje. Een uitkomst als je geen afstand kunt doen van je favoriete spijkerbroek of als je het leuk vindt om je ‘eigen billen’ cadeau te doen aan je geliefde. Alvast een leuke cadeautip voor Valentijnsdag misschien?

Hoe dan ook, Deadjeans is een biologisch, maatschappelijk en emotioneel verantwoord uniek concept. En ook nog voor het goede doel. Voeg in het teken van goede voornemens voor het nieuwe jaar de daad bij het woord en koop een exemplaar van een BN’er! Je steunt hiermee het goede doel Return to Sender.

Wil je goed het nieuwe jaar in? Steun dan Return to Sender en koop een gesigneerde iPhone pocket gemaakt van de achterzakken van een Bekende Nederlander. Die van Katja Schuurman, Ricky Koole, Leo Blokhuis en Sjaak Hullekes waren snel verkocht. Dus wees er snel bij voor de laatste exemplaren van kunstenaar Mirko Krabbé, Trix Hoogveld van het modelabel Trix & Rees en kunstenaar Arno Arts. Tot 7 januari 2012 krijg je bovendien 10 euro korting.

Artikel begint onder de advertentie

Heb jij liever een telefoonhoesje van je eigen, versleten jeans? Voor jezelf of je geliefde? Bestel dan je eigen pocket waarna je een envelop thuis ontvangt waarin je de achterzakken van je oude jeans kunt opsturen. Je krijgt ze dan snel gereïncarneerd terug als een uniek Deadjeans Phone Pocket.

Deadjeans is in oktober 2010 gestart door ontwerper Paul Kruize en werd direct genomineerd voor de DOEN-Materiaalprijs 2010.

 

Deadjeans teaser video

Deadjeans teaser video

Paul Kruize van Deadjeans op tv-oost

Paul Kruize van Deadjeans bij TV-Oost  [kijk vanaf 27 minuten]

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *