Maastricht magazine >
fashiontips

What’s it gonna be: Thierry Lasry of Tod’s

Koopt de één bij elke outfit wel een zonnebril en de ander hoogstens één keer in de 5 jaar, hou ik zelf één zonnebril per jaar aan. Nou ja, dat was… Dit jaar bleven de snoepjes in de etalage van Siefers Opticum naar mij lonken. Zonnebrillen van Balenciaga, Marni, Tom Ford en Thierry Lasry die me toefluisterden hoe geweldig ze wel niet zijn.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-04-19 om 15.03.30

My Thierry Lasry smile, happiness it is

Blame it on whatever. Ik werd bij Siefers Opticum in de Stokstraat naar binnen gezogen. En dat terwijl ik dit jaar die ene zonnebril al heb gekocht. Zelfs mega blij met mijn nieuwe Prada. Zodra ik bij Siefers voor de wand met zonnebrillen stond, hoorde ik de Marni bril fluisteren: ‘Probeer me, probeer me, zet me op.’ Een te gekke bril van Balenciaga gaf me een knipoog en ook Tom Ford leek zo waar met me te flirten. Mijn oog viel echter op Thierry Lasry. Een merk dat ik al 5 jaar lang stoer vind en waar ik al in 2011 een berichtje over schreef.

Schermafbeelding 2015-04-19 om 15.08.49

Of toch die zwarte Tom Ford bril…

Ik zette de Thierry Lasry op en vroeg me af wie uberhaupt de regel had verzonnen dat ik maar één bril per jaar mag kopen. Wist me zelf te overtuigen dat ik amper accessoires draag, dat het dus zo nu en dan best iets meer mag. Dat regels er bovendien zijn om geschonden te worden en nog een lading aan onnozele excuses. Alles om die bril te hebben! En toen kwam Laurens Siefers om de hoek…

Schermafbeelding 2015-04-19 om 15.10.38

Ik kan niet kiezen. Too much sunny eye candy bij Siefers!

Laurens pakte een Tod’s bril uit het rek. Zette de bril op mijn neus en daar ging ik. Opeens wist ik zeker dat ik ook toe ben aan een nieuwe zwarte bril. De lichte glazen van de zonnebril een pré. Ik heb dun traanvocht en tranen stromen bij de minste of geringste zonnestraal. De Tod’s een geweldige aanwinst voor op sombere dagen met fel licht.

Schermafbeelding 2015-04-19 om 15.15.27

Laurens Siefers van Siefers Opticum laat me de Tod’s bril proberen

Het resultaat? Te happy met mijn Thierry Lasry zonnebril en al even blij met mijn Tod’s. Beide modellen kom je niet op iedere straathoek tegen. En ik weet nu al dat je me er nog heel vaak mee gaat zien! 

Schermafbeelding 2015-04-19 om 15.12.25

Ik kocht beide zonnebrillen, de Thierry Lasry en de Tod’s, bij Siefers Opticum in Maastricht. Klik hier voor eerdere artikelen over zonnebrillen. O ja, de Dior zonnebril die Miriam in haar meest recente blog draagt is tevens bij Siefers te koop.

Schermafbeelding 2015-04-19 om 15.00.54

Siefers Opticum in de Stokstraat te Maastricht. Op foto met mijn Nike’s, jeans met wax van 7 For All Mankind, shirt van Viktor & Rolf en leren jasje van Just Cavalli.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *