Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Wilby: vegetarische, hippe clutches

Wilby: vegetarische, hippe clutches
Artikel begint onder de advertentie

De groene loper in plaats van de red carpet. De ‘slow fashion’ award van de H&M. Een solar dress. Er zijn tal van ontwikkelingen gaande op gebied van bewuste mode. Ook vegan free kleding is er zo eentje. Dat is zoiets als make-up die niet op dieren is getest, maar dan van toepassing op fashion. In dat rijtje past ook de diervriendelijke, luxe clutch van het Engelse Wilby. Een beetje à la Stella McCartney, maar dan dus vooral heel veel clutch! Ok, hier en daar ook een te hebben handtas.

Schermafbeelding 2015-12-12 om 13.08.17

De Bailey

Wilby is bovendien a one-for-one company. Dat betekent dat ze voor iedere verkoop iets terug doen. Een insteek die ook TOMS kenmerkt. Wilby’s plant voor iedere verkoop een boom in Zuid-Amerika. Zo doe je met een aankoop ook nog goed.

Schermafbeelding 2015-12-12 om 13.09.10

Uit de Country collectie van Wilby

Sinds 2013 is het label uitgegroeid tot een gerespecteerd fashion merk. Ondertussen naast clutches ook tassen van het label. Allen 100% diervriendelijk en maatschappelijk verantwoord. Wat het merk vooral probeert duidelijk te maken, is dat high-end fashion niet ten koste hoeft te gaan van het milieu. Dat lukt ze goed!

Ook zin een clutch of tas van Wilby? Check de website. O ja, die tassen zijn dus echt totaal betaalbaar!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *