Maastricht magazine >
fashiontips

Will come-back at Stylesuite

Samen met zijn team zette Michael een lekker sfeertje neer. De stralende niet te missen ladies bij binnenkomst in kobaltblauw van Nanushka (how I love that brand, thx Michael voor de ontdekking). Een spice-me-up live muziekje. Wijn en bubbels. Fijne hapjes (vergeten te proeven). In de catchy tuin de rokers. Modellen die het passen uit handen nemen. In de kelder de vintage wijnbieb. Had zomaar Manhatten kunnen zijn!

IMG_5410 21

Modellen nemen het passen uit handen, zoals Anna in rode jas Forte Forte en op warme broodjes van Mercer

Bubbels, music, lachspieren en een rek vol Nanushka

De crowd goed. Niet te druk. Fijne bijpraat gesprekjes en een beroep op mijn lachspieren. Tuurlijk ook door de collectie heen. Ik ben wel drie keer teruggelopen naar een rek met heel veel Nanushka. De kleuren, modellen en het materiaal (wel 36x aangeraakt), I love!

IMG_5412 1

De wijnbieb in de kelder. Wanneer het hier tegen het eind van de avond druk-druk-druk is, grijp ik mijn kans om boven rustig wat items te passen

Deze Maria heeft haar Joseph gevonden

Terwijl de Kenzo truien, beautyproducten van Malin-Goetz en sneakers van het Amsterdamse Mercer over de toonbank vliegen, zie ik ‘m hangen. Te fijne jas van Joseph. Voel me als een Maria meteen één. I want! Krijgt Michael gelijk? Will I be back? De kans is groot! Ik weet het zelfs wel zeker. Want deze Maria droomt niet alleen van de klassieke, oversized mantel van haar Jospeh, maar tevens van het kroonjuweel van het Hongaarse merk Nanushka. De trui-jurk-top in beige met een split die tot in de hemel reikt.

Dank Michael voor top organisatie. I will be back!

Ook zin in een Stylesuite shopje? Je vindt de winkel van Michael in de Rechtstraat te Maastricht. De Rechtstraat is gelegen in het hippe stadsdeel Wyck.

Foto boven: met Stylesuite master Michael op de foto in almost vintage jurkje van Chloé en clutch van l’Autre Chose (zie blogje uit 2012). Op de foto’s met Joseph jas en Nanushka jurk draag ik mijn eigen Gucci schoenen en natuurlijk een Wolford panty.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *