Maastricht magazine >
fashiontips

Witte broek: go of dat kan echt niet?!

Witte broek: go of dat kan echt niet?!

Een witte broek op leeftijd, kan dat? En dan bedoel ik met ‘op leeftijd’ zoiets als boven de 40. Dus dat je geen kuiken meer bent, zeg maar. Kan die witte broek nog wel als je iets ouder wordt? Is een vrouw in witte broek een go of no go?

Artikel begint onder de advertentie

Kleding die met je mee door het leven reist

Een vriendinnetje zei onlangs dat ze meer collectie van nu wil zien op LovestoHAVE. Das input waar ik iets mee kan. Al is het maar om me er zo nu en dan juist niets van aan te trekken. Want tja, hoewel ik een nieuw stuk met plezier verwelkom, zijn het vooral de herinneringen aan oudere stukken die een lach op mijn gezicht toveren. Ik hou ervan om kleding met me mee te laten reizen door het leven. Zoals deze witte jeans.

Witte broeken als oudere vrouwen zonder bh

Ik heb de witte denim volgens mij al 5 jaar niet gedragen. Dit vanuit de verondersteling dat een witte broek boven een bepaalde leeftijd een no go is. Dat boven de 40 en witte broeken simpelweg niet kunnen. En dan niet omdat wit kan doorschijnen, hoewel dat er zeker ook eentje is… Maar vooral omdat wit op een goed moment, vanaf een bepaalde leeftijd, de charme verliest. Een beetje oogt als een vrouw op leeftijd zonder bh. Dat dacht ik dus. Totdat ik afgelopen week een vriendin tegenkwam die boven de 50 is. En ja, zij zag er dus te stoer uit in die witte jeans.

Witte broeken enkel voor de tandartsassistente? Wat vind jij?

Deze zomer laat ik de gedachte los dat wit boven de 40 enkel is weggelegd voor tandartsassisten. Van mij mag je jouw witte jeans terug uit de kast halen. Of die linnen broek ook terug aan mag? Ik heb er mijn bedenking over. Maar liever nog verneem ik wat jij ervan vindt. Vind jij een witte broek een go or no go boven een bepaalde leeftijd?

Mijn witte jeans is er eentje van 7 For All Mankind. Scroll naar beneden voor verkoopadressen. Bij mijn jeans draag ik een top van de Mango (huidge collectie), lage all white Converse en mijn allereerste Ray-Ban ooit van 25 jaar geleden.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *