Maastricht magazine >
fashion

Wonen in By Malene Birger vest

Vorig jaar was Malene Birger me even kwijt. Het leek wel of ze de vraag niet bij kon houden. Dat het gewilde Deense merk productie boven kwaliteit verkoos. Dit jaar lijkt By Malene Birger in al haar degelijkheid terug. En dus ben ook ik weer van de partij. Om de draagbaarheid van de kleding. Misschien ook vanwege het prachtige kleurpallet waarmee ze deze winter werkt. De kracht van By Malene Birger? Basics net iets spannender maken. Daarmee geschikt voor een feestje, het weekend en the office.

Artikel begint onder de advertentie

Mijn By Malene Birger liefde gaat uit naar de knitwear en blousjes. Ik koos voor een te fijn, lang vest in een heerlijk-saaie-altijd-goed-kleur grijs. Om oversized mee op te bank te hangen of om naar kantoor te dragen.

Ik shopte mijn vest bij Stijl Wyck in Maastricht. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen van By Malene Birger. Natuurlijk kun je het merk ook online kopen, maar dat raden we niet aan. Maakt de kleding blij, functioneert de online shop niet helemaal zoals het hoort. Maakt levertijden niet waar en blinkt ook niet uit in customer service. Maar ach, we winkelen nu eenmaal ook liever in het echt!

IMG_2643_bewerkt IMG_2641_bewerkt IMG_2646_bewerkt1

Op de foto: By Malene Birger vest in grijs met skinny van 7 For All Mankind, blouse van Anne Fontaine en wit leren All Stars.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *