Maastricht magazine >
fashion

Zeg I do in Jimmy Choo

Zeg I do in Jimmy Choo

Trouwen lijkt weer helemaal terug van weggeweest. Van mijn beste vriendin tot mijn buurmeisje, velen stappen dit jaar in het huwelijksbootje. Ook Jimmy Choo moet deze tendens gezien hebben, het label heeft een collectie bruidsschoenen gelanceerd. Bestaande ontwerpen zijn met behulp van vintage kant, satijn en Swarovksi kristallen omgetoverd tot schoenen met een hoog glitter en glamour gehalte. Bruidsschoenen zijn steeds minder tradtioneel, high heels die op rode lopers verschijnen zijn de meest gebruikte referenties. Wie aan het eind van de avond lekker wil dansen kiest voor een sandaaltje of voor de high top glitter sneakers uit de reguliere zomercollectie.

Artikel begint onder de advertentie

En het zijn niet alleen de schoenen die het leuk maken. Voor de ultieme shopping experience trekt de bruid met haar entourage naar de Jimmy Choo winkel in Londen, Milaan of Beverly Hills. Daar hebben ze namelijk speciale bridal salons waar je als een celeb wordt ontvangen, compleet met champagne.

JimmyChoo_bridal_macy JimmyChoo_bridal_sugar JimmyChoo_bridal_tokyo

Van links naar rechts: sandaaltje Macy met kant, peeptoe Sugar met Swarovski kristallen en sneaker Tokyo.

De collectie is te koop bij de winkels van Jimmy Choo, de complete lijst met adressen vind je op de site. Scroll naar beneden voor winkels die de reguliere collectie van Jimmy Choo verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *