Maastricht magazine >
fashion

Zo draag je enkellaarsjes

Zo draag je enkellaarsjes

Het enkellaarsje, de grote broer van de high heel, het kleine zusje van de laars, is allesbehalve een eendagsvlieg. Voor de enkellaars geldt niet ‘one day you’re in and the next you’re out’. Enkellaarsjes zijn in, maar hoe draag je ze het best?

Artikel begint onder de advertentie

Enkellaarsjes combineer je met een legging of jegging. Deze moet wel een net zo winters karakter hebben als je laarsje. Mix & matchen met verschillende seizoenen is een absolute no-go. Onder een kort recht rokje komen ze ook heel goed tot hun recht met zwarte opaque panty’s. Zwart maakt je benen slanker. De combinatie kort rokje-enkellaarsje maakt je benen eindeloos lang. Onder een strakke kokerrok kan het nog net. Maar kokerrok en high heels blijven eigenlijk de alleenheersers in de sexy top 10. Je enkellaarsjes verstoppen in een broek met bootcut is zonde. Zo draag je je enkellaarsjes ook niet onder een wijde driekwart rok. Je benen lijken korter en dikker daar zowel de rok als het laarsje je benen op een onflatteuze manier afsnijden.

Met de juiste styling is het enkellaarsje dé aandachtstrekker van je outfit. Aankomend najaar zie je het enkellaarsje overigens ook met veter. Bij Paul Warmer in Amsterdam, Den Haag en Amstelveen vind je prachtige exemplaren van o.a. YSL, Azzedine Alaïa, Tory Burch en Balenciaga.

 

PW_Alaia Azzedine Alaïa  PW_Balenciaga Balenciaga

 

PW_YSL YSL                     Foto boven: Tory Burch

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *