Maastricht magazine >
fashiontips

Zo kleed je je comfy en toch stijlvol

Zo kleed je je comfy en toch stijlvol
Artikel begint onder de advertentie

We willen natuurlijk allemaal graag comfortabel zijn gedurende de dag. Zeker in deze tijd waarin we veel thuis zitten, loop je het liefst gewoon in een hoodie en een trainingsbroek. Helaas kan je niet altijd zo over straat en wordt er soms van je verwacht dat je je stijlvol kleedt. Maar gelukkig zijn er genoeg manieren om zowel comfort als stijl te verwerken in je alledaagse outfits! In deze blog delen we graag wat ideeën.

Hoodies met een nette blazer

Iedereen weet dat hoodies enorm comfortabel zijn, zeker als ze oversized zijn. Maar het kan nog wel eens lijken alsof je niet netjes gekleed bent. Wat kun je hieraan doen? Gooi er een blazer overheen! Draag een blazer die niet heel strak zit, maar ook een beetje oversized is en toch netjes staat. Je bent zelf comfortabel maar doordat je de trui gecombineerd hebt met een blazer, ziet het er toch stijlvol en zelfs enigszins formeel uit. Dit kan prima naar bijvoorbeeld werk of een zakelijke meeting, zonder dat het eruit ziet alsof je weinig moeite gedaan hebt.

Een simpel jurkje of jumpsuit

Hoewel veel jurken soms totaal niet comfortabel zijn, zijn sommige jurken precies het tegenovergestelde. Een T-shirt dress bijvoorbeeld, of leuke zomerjurkjes. Je hebt geen last van bandjes of randen die in je vel snijden, en niks zit strak en dus ook niet oncomfortabel. Toch ziet het er wel erg stijlvol uit. Combineer hem met accessoires en je bent good to go. Hetzelfde geldt voor een jumpsuit. Vaak zijn jumpsuits op zich al mooie outfits, en heb je weinig nodig om het nog beter te maken. Wat simpele accessoires maken een mooie en nette outfit zonder dat je veel moeite hebt hoeven doen of dat je een oncomfortabele outfit aan hebt.

Geen strakke jeans meer

De tijd van de strakke jeans ebt langzaam weg en in plaats daarvan komen nu allerlei verschillende broeken weer terug. We weten ook allemaal dat skinny jeans niet altijd het meest comfortabel zijn. Daarom is het ideaal om een fijne broek te dragen die niet snijdt of te strak zit. Cargo broeken bijvoorbeeld, mom jeans of pantalons. Of een flared broek. Zelfs joggingsbroeken kunnen stijlvol gedragen worden en kunnen met een mooie top een nette en toffe outfit maken. Draag dus gerust een wat comfortabelere broek en kijk wat voor top je hierop kunt dragen. Er is geen reden om jezelf te kwellen met een strakke jeans als je ook comfortabel kunt zijn met een lossere broek, toch?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *