Maastricht magazine >
fashiontips

Zoete slip-on sneakers voor stoertjes

Zoete slip-on sneakers voor stoertjes

Schoenen. In alle maten en soorten. Geen etalage lijk ik voorbij te kunnen. Zelfs voor een etalage met kinderschoenen blijf ik staan watertanden. En zo werd ik verliefd op de slip-on sneakers van Liu-Jo. In maat 24?! De snoezige, stoere stapers met lichtroze pailletten gingen niet meer uit mijn hoofd. Nu zijn ze van mij!

Artikel begint onder de advertentie

Wat moet ik met kinderschoenen?!

Niks natuurlijk. Maar gelukkig heb ik een nichtje. Een hele snoezige die, hoe kan het ook anders, dol is op roze. Hoe heerlijk om een cadeau te geven waar je zelf blij van wordt. En ja, mijn nichtje is net als alle vrouwen. Nog geen 4 jaar oud, deelt ze de overtuiging dat je nooit genoeg schoenen kunt hebben.

Schermafbeelding 2016-04-23 om 16.30.12

Niks leukers dan kids kleding shoppen

Toen mijn dochter nog een pup was, heb ik me er vaak genoeg schuldig aangemaakt. Dat ik mezelf een winkelverbod oplegde om haar vervolgens over te halen om een shopje te wagen. Daarvoor had ik overigens nooit veel overredingskracht nodig. Destijds woonden we in België. We shopten beurtelings in Maasmechelen en Maastricht. In Maastricht was de Stokstraat onze favoriet. Daar zat toen nog een heerlijke kinderwinkel met (het ooit zo populaire) Juicy Couture (mijn dochter woonde in haar pak en ging net als ik geen vliegtuig in zonder de flueweelzachte combinatie). In dezelfde winkel kochten we onverslijtbare 7 For All Mankind denims. Dat laatste doen we nog steeds weleens (zie ook moeder-dochter blogje in skinny uit 2012), hoewel mijn dochter ondertussen in reguliere maten valt (en die denims ook niet meer zo onverslijtbaar zijn). Met tassen vol liepen we daarna door naar Anja van Piedi d’Oro e Più om, je raadt het al, een paar schoenen te scoren. Zo herinner ik me te fijne cowboylaarzen van D&G Junior en een paar toffe biker boots (zie blogje uit 2010 met mijn dochter bij Piedi d’Oro e Più).

Schermafbeelding 2016-04-23 om 16.29.57

Bij Piedi d’Oro e Più shoppen we nog steeds

En aantal jaar geleden verhuisde Piedi d’Oro e Più naar de Rechtstraat in Wyck. Wij verhuisden niet met Anja mee. Dat had echter niets te maken met de move van het Stokstraatkwartier naar de andere kant van de Maas. Wel met het feit dat mijn dochter ondertussen een reguliere maat had bereikt en dus niet langer was aangewezen op kinderschoenen. Toch kom ik zo nu en dan nog bij Anja. Als mijn nichtjes er zijn. En zoals nu, als ik heb staan watertanden bij een paar schoenen in de etalage. De Liu-Jo slip-on sneakers zijn van mij! Nou ja, heel even dan. Ik gun ze mijn nichtje!

Klik hier voor winkelinformatie over Piedi d’Oro e Più in Maastricht. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Liu-Jo.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *