Maastricht magazine >
fashiontips

Zonnegroet in Tame the Bull yoga gear

Het duurde even… Maar nu toch echt mijn yogamatje afgestoft. Ik los mijn belofte in. Tijd voor een yogalesje. Een zonnegroet in het kader van lenigheid. Een cadeautje aan mezelf. Hoewel ik me er even toe moest zetten. En ja, dan helpt het dat die zon schijnt en dat er een nieuwe yogaset van Tame the Bull al een tijdje in mijn kast op me wacht.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2016-06-06 om 10.37.41

Op weg naar de yoga mijn veters strikken en klessebessen met Gilbert (die volgens mij geen Gilbert heet) die in het zonnetje zijn eigen zonnegroet met zijn Briard doet en het prima vindt om wat foto’s te maken. Me bovendien ook nog complimenteert met mijn sportieve look!

Seamless sporten zonder bh

Ik ben normaal niet van de hemdjes. In mijn kast weinig haltertops en andere mouwloze sport gear. Maar ben nu toch een soort van overstag. Doordat de top lang is, voel ik me toch beschermd. De vetrolletjes ingepakt. Bovendien is de versteviging top. Maakt een bh overbodig. Niets beklemd, maar toch stevig genoeg. Bovendien is de yogatop seamless. Nooit gerealiseerd dat dit een absolute pré is als het op draagcomfort aankomt.

Schermafbeelding 2016-06-06 om 10.44.50

Lengte aan alle kanten

Niet alleen de top is lang. De legging heeft dezelfde kwaliteit. Is heerlijk hoog en comfortabel lang. Te lang? Nee hoor. Ik zag al ergens iemand voorbij komen op Facebook die een stuk kleiner is dan dat ik ben en de legging roemt vanwege het vermogen deze tot over je hielen te dragen. Je hoeft mijn benen dus niet te lenen om blij te worden van de Slimfit Legging.

Schermafbeelding 2016-06-06 om 10.38.38

Ik draag te Go in Style Yogatop in Burgundy met Slimfit Legging in black melee. Meer informatie over Tame the Bull vind je hier. Of shop de collectie online op de website van Tame the Bull.

Schermafbeelding 2016-06-06 om 11.28.47

Nee, dit zijn geen rek en strek oefeningen op een bankje in het park in Maastricht. Dit heet uit de pose komen na het strikken van je veters. Het kan overigens wel dat je me binnenkort rekkend en strekkend in mijn Tame the Bull spot, want de kleding leent zich uitstekend om een rondje in te rennen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *