Maastricht magazine >
fashion

Zwart wit van Anett Röstel

Zwart wit van Anett Röstel

De zomercollectie van de Duitse Anett Röstel bevat vooral veel zwarte en witte items. Ze is dol op stoffen, en laat zich bij het ontwerpen van kleding voornamelijk leiden door het materiaal. Op dat gebied sluit ze geen compromissen. Als haar oog op een mooie stof valt wil ze er ook iets van maken, ongeacht de kosten. De kleding nodigt dan ook uit tot veel aaien en voelen. Een broek van stugge stof gecombineerd met een soepele top, een mooi contrast.

Artikel begint onder de advertentie

Om de stoffen goed tot hun recht te laten komen zorgt de ontwerpster voor volume en textuur. Van speels opbollende rokken tot wijd uitstaande pijpen. De collectie is vrouwelijk dankzij de nauwsluitende pasvorm. Maar in de ontwerpstijl zit ook duidelijk een verwijzing naar herenkleding. Bijvoorbeeld de strakke tailoring in broeken en gilets.

En juist die combi van mannelijk en vrouwelijk maakt de collectie boeiend, beide richtingen even prachtig. Zo is het moeilijk kiezen tussen die scherp gesneden zwarte jumpsuit en die stylish maxijurk in zigzagprint.

De kleding van Anett Röstel is te koop bij Château Gronsveld.

Anett_Rostel_jumpsuit_ss2012 Anett_Rostel_ss2012_gilet Anett_Rostel_ss2012_maxidress

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *