Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Zwarte mode van Augustin Teboul

Zwarte mode van Augustin Teboul

Het is alweer de zevende collectie van Augustin Teboul, en toch is het label nu pas op mijn radar verschenen. Gezichten achter het merk zijn de Duitse Annelie Augustin, die eerder werkte aan de Adidas lijn van Yohji Yamamoto, en de Franse Odély Teboul, die ervaring opdeed bij Jean Paul Gaultier. De kracht zit hem voor mij in het feit dat het duo durft te werken in één kleur, namelijk zwart. Dan ook beetje teleurgesteld toen ik zag dat de dames voor de wintercollectie van 2014 een stijlbreuk maakten en ook met beige werkten. Zwart only tenslotte juist deel van de magie van het merk.

Artikel begint onder de advertentie

De zomercollectie is gelukkig wel nog helemaal in zwart. Door het borduurwerk en de rijke versieringen voelt de kleding bohemian en romantisch. Maar af en toe komt er een puntige schouderpartij of een punkelement om de hoek kijken dat de collectie net weer wat pittiger maakt.

Voor zover bij ons bekend is Augustin Teboul nog niet in Nederland te koop. Mocht je het label ergens tegenkomen dan horen we dat graag. Voor nu bestel je online bij Emeza.

AugustinTeboul_jurk Augustin_Teboul_SS2014 AugustinTeboul_broek
AugustinTeboul_dress1 Augustin_Teboul_leer AugustinTeboul_outfit

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *