Maastricht magazine >
food-drinks-hotelsfood-and-drinks

Beste hamburger vind je in Maastricht

Beste hamburger vind je in Maastricht

Het ding trok me eigenlijk niet zo aan. Alleen al door de naam deed het me teveel denken aan Burgermeester in Amsterdam. Gaf me het gevoel van een copy-paste formule. Maar tijdens een koopavond in Wyck opeens toch wel heel veel zin in een bite. En ach, waarom niet mijn lief vertrouwen die me al eerdere vertelde hoe lekker hij bij Burgerlijk in Maastricht had gegeten. En nu blijven die hamburgers van Burgerlijk op de Rechtstraat in Wyck dus in mijn hoofd zitten. Ik droom er nog net niet van.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-12-12 om 19.09.34

De kaart bij Burgerlijk is top. De meest basic hamburger van het beste vlees tot heel veel vegetarische varianten en vis vrolijkheid, zoals de zalmburger en de burger van black tiger garnalen. Echt super jammie en bovendien voor een totaal redelijke prijs. On top of that de G&T’s waar we zo van houden. En jawel, bediening die er plezier in heeft. Geen gelul, ongecompliceerd, goed, met zorg en aandacht. Ik zeg: DOEN!

Schermafbeelding 2015-12-12 om 19.09.16

Ik ben overigens waarschijnlijk niet de enige die nog net niet van Burgerlijk droomt. Het zit er altijd vol. Maar wij hadden geluk en hoop dat jij dat ook hebt. Het is namelijk niet mogelijk om bij Burgerlijk te reserveren. Je vindt Burgerlijk aan de Rechtstraat 37 in Maastricht. En als je hier klikt, kom je op de website met foto’s van hoe de burgers er uitzien (en zo smaken die hamburgers in het echt ook – misschien zelfs nog wel beter).

Schermafbeelding 2015-12-12 om 19.09.04

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *