Maastricht magazine >
food-drinks-hotelssleeping

De mooiste overnachtingen van Nederland

De mooiste overnachtingen van Nederland
Artikel begint onder de advertentie

Het is altijd leuk om er een nachtje op uit te gaan in een nieuwe omgeving. Of dit nu naar je favoriete stad is of dat je meer zin hebt in een weekendje vol met prachtige natuur. Door heel Nederland zijn verschillende plekjes te vinden waar je kunt verblijven. Zo zijn er naast luxe hotels nog veel meer hotels te vinden die ook zeker de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Daarom hebben we de mooiste overnachtingen van Nederland voor je op een rijtje gezet!

1. Mother Goose – Utrecht

Mother Goose is een designhotel die gevestigd is in een monumentaal pand. Het hotel bevindt zich namelijk in een oud stadskasteel. Naast het prachtige hotel zelf zijn ook de kamers nog eens super mooi ontworpen. Echt een uniek plekje in Utrecht met een adembenemend uitzicht op de welbekende Dom. Meer heb je toch niet nodig?

2. Hotel Kasteel Bloemendal – Vaals

De naam zegt het misschien al, maar ook dit hotel is gevestigd in een prachtig gebouw. Het kasteel is al meer dan 200 jaar oud en wordt tot op de dag van vandaag nog heel mooi onderhouden. Je hebt er keuze uit allerlei verschillende kamers, waarvan sommige zelfs beschikken over een bubbelbad. Trek je fles champagne alvast maar open!

3. Aan Zee Slapen – Wijk aan Zee

Als je echt zin hebt in een uitgebreide strandvakantie ben je hier aan het juiste adres. De appartementen zijn op het strand gevestigd, dus dichterbij kun je het niet krijgen. Ook zijn de huisjes heel gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien waardoor je ultiem kunt gaan genieten van je welverdiende nachtje weg.

4. Boat Hotel – Rotterdam

Boat Hotel mag zeker niet ontbreken tussen de mooiste overnachtingen van Nederland. Stap aan boord op een luxe hotelboot, die gelegen is op een prachtige locatie in Rotterdam. Er zijn verschillende boten beschikbaar tot maximaal 18 personen. Trommel al je vrienden en familie dus maar op wanneer het weer kan en ga er lekker op uit!

Wil je naast je overnachting ook nog iets van de stad zien? Neem dan een kijkje tussen onze blogs met hotspots. Neem wel in acht dat we op dit moment nog steeds te maken hebben met Covid-19. Wees alert en let op elkaar!

Gerelateerde blogs

    Reacties (1)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *