Maastricht magazine >
food-and-drinks

Hapjes die matchen bij je zomerkleding

Hapjes die matchen bij je zomerkleding

Toegegeven, ik kan soms een beetje doorslaan als het op matchen aankomt. Accessoires en kleding moeten wat betreft kleur helemaal bij elkaar passen. Anna Marconi gaat nog een stapje verder en zoekt de perfecte combinatie tussen fashion en food.

Artikel begint onder de advertentie

Anna, die fashion design studeerde in Milaan, besloot in 2011 een nieuwe dimensie aan mode toe te voegen. Haar blog Taste of Runway het resultaat. De Italiaanse maakt gerechtjes die qua compositie, kleur en textuur helemaal passen bij haar favoriete runway looks.

Valentino

Als je binnenkort een tuinfeestje of dinnerparty geeft en je hebt al een jurk gekocht check dan even Taste of Runway om te kijken welk hapje of gerecht je kan maken om een thema neer te zetten.

Bij een jurk met bloemen en stippen van Oscar de la Renta serveer je bijvoorbeeld een rustieke chip met cream cheese, kaviaar en maanzaad. Een gestreepte jurk van Valentino gaat gepaard met een creatief torentje van aubergine en provolone. En voor het opdienen van de glimmende, rode stoofperen verkleed je je snel nog in een Dolce & Gabbana jurk.

Je vindt inspiratie voor mode en eten, inclusief recepten, op Taste of Runway.

DolceGabbana

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *