Maastricht magazine >

 
food-and-drinks

LovestoHAVE nieuwe stijl & champagne

LovestoHAVE nieuwe stijl & champagne

Hoera! Laat maar ploppen die fles. LovestoHAVE is weer online. En hoewel ik niet kan wachten wat jij van de nieuwe site vindt, kan ik ook niet wachten het te vieren. Met champagne natuurlijk.

Zoveel mogelijk champagne excuses

Mijn leven bestaat uit het verzinnen van excuses om champagne te drinken. Iets dat ik iedereen kan aanbevelen. Zijn er goeroes die zeggen dat je dagelijks voor het slapengaan je zegeningen dient te tellen, doe ik dat op mijn manier. Door met regelmaat stil te staan of er een reden is een fles champagne te ontkurken. En die zijn er genoeg! Soms zelfs in mijn eentje. Al is het maar om het leven te vieren. Lijkt mij meer dan reden genoeg…

Nieuwe LovestoHAVE online

Ik zie heus nog genoeg dingen die anders of beter kunnen, maar ik zie ook wat er de afgelopen maanden allemaal achter de schermen is gebeurd. Sterker nog, het dromen van een nieuwe site doe ik zelfs al veel langer. En die site is er! Dat is wat ik vier. En niet zo’n beetje. De komende dagen gaan ze er alle drie aan. Die fles Veuve, de Bollinger en favo huismerk Larmandier-Bernier.

Wanneer welke champagne

Je kunt natuurlijk voor flessen over de 100 euro gaan. Ik zie er het nut niet van in. Zoals ik ook nog steeds niet begrijp dat mensen flessen kopen om over nepborsten heen te spuiten in het feestgeweld. Zelf hou ik het bij Veuve, Bollinger en Larmandier-Bernier. Die laatste is ons huismerk en kopen we met dozen tegelijk in. We houden er nu eenmaal van om het leven te vieren. De Veuve is een altijd goede. Het oranje etiket roep instant blijheid op. En dan de Bollinger om het spannend te houden.

Vier jij mee?

Laat je me weten wat je van de nieuwe site vindt? Laat je me het weten als je iets ziet dat niet lijkt te kloppen? Ik zal je niet vermoeien met wat er allemaal achter de schermen is gebeurd. Weet wel dat het altijd kan dat er ergens iets niet helemaal goed is gegaan. No worries, we fixen het wel. Laat het ons dus weten als je iets ziet dat beter kan. En als je het cool vindt? Zeker ook laten weten. Dan is er immers weer een reden om een fles te ontkurken. Proost!

Veuve truck

Foto’s geleend van courtneyprice.com

Gerelateerde blogs

    Reacties (2)

      1. Wat onwijs lief. Dank je wel! En wij kunnen niet zonder jouw spiritualiteit en het welzijn waar je aan bijdraagt!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *