Maastricht magazine >

 
food-drinks-hotelsfood-and-drinks

Grand Marnier Ginger heeft ballen

Grand Marnier Ginger heeft ballen

Me so happy. Hou van zomerdrankjes, zoals de Impérial Ice van Moët & Chandon. Met Aperol Spritz heb ik nooit echt een relatie opgebouwd. Happy ben ik met de komst van de überhippe ingeving van Grand Marnier. Het truttige, Franse merk dat herinneringen oproept aan kwekkende oude tantes, heeft een sublieme mix gevonden. Grand Marnier Ginger is een eenvoudige, totaal geblanceerde mix van Grand Marnier, ginger ale, een schijfje limoen en een stuk of 5 ijsklontjes. Jouw drankje 2013!

Positioneert Grand Marnier de mix met ginger ale als sunset hour drink, vind ik het drankje in de party-uitvoering (geschonken in rode, transparante bol) ook uitermate geschikt voor een ultiem kerstgevoel. Daarmee uitermate winterproof. Winterproof te zijn, bewees het drankje ook tijdens de AFW. Bij een vrieskou buiten werd het drankje binnen fashionable geschonken in de rode Grand Marnier bol met lichtgevende ijsblokjes.

De Grand Marnier bol is echter geen must om Grand Marnier Ginger te omarmen. Want ook in longdrink komt de mix tot zijn recht. Krijgt het drankje zelfs een iets meer volwassen karakter.

Grand Marnier Ginger longdrink

Hoe maak je Grand Marnier Ginger? 1,5 shot Grand Marnier (45 ml), 4 shots ginger ale (please make it Schweppes – 120 ml), een schijfje limoen en circa 5 ijsklontjes. Na, zo moeilijk is dat dus niet. Wel oppassen overigens, het drankje is gemeen verraderlijk.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *