Maastricht magazine >
sleeping

2016: Uitgerust het nieuwe jaar in

2016: Uitgerust het nieuwe jaar in

Blassé om een gelukkig nieuwjaar te wensen? Alles behalve! Want geluk is groots! Hoewel het niet makkelijk is om geluk te definiëren, herkennen we een geluksgevoel maar al te goed. En dat is wat ik je wens: een jaar vol geluksmomenten. Het is ook precies hoe ik 2016 ben ingegaan. Gelukkig maar!

Artikel begint onder de advertentie

Doorgedronken en uitgeslapen het nieuwe jaar in

Al voor de feestdagen de nodige kerstborrels. Ook na de Kerst en tussen oud en nieuw volop lunches en etentjes. Hoewel heerlijk om zoveel fijne momenten met vrienden en familie te beleven, is het ook wel weer even mooi geweest. Ik merk dat mijn lichaam snakt naar regelmaat, een goede nacht slaap en rust. En dat is dan ook de leidraad van mij en mijn lief. Zo gaan we het nieuwe jaar in.

Schermafbeelding 2016-01-01 om 17.11.42

Het vraagt wat doorzettingsvermogen

Het is even wikken en wegen om uitnodigingen voor oudejaarsavond af te slaan. Mijn lief houdt voet bij stuk. Hij boekt een hotel. Ver weg willen we niet. Voor mij is de stad een verrassing, maar wat ben ik toch een bofkont. Als geen ander weet hij hotels uit te zoeken. Steeds weer verrast hij me, zoals nu met Hotel Les Nuits in Antwerpen. Een boutique hotel met 25 kamers midden in Antwerpen. Hoe gelukkig kun je me maken?!

Schermafbeelding 2016-01-01 om 17.11.24

Late lunch met Veuve

We besluiten om lunch en diner te combineren. Het is even zoeken. We hebben niet gereserveerd en alle hippe hangouts zijn of gesloten of druk in de weer met het voorbereiden van feestelijke taferelen voor ouderjaarsavond. Ik weet mijn zin in food te onderdrukken en geduld te sparen om een fijne plek te vinden. Mijn geduld blijkt beloond, wanneer ik nip aan de Veuve gecombineerd met te fijne Thaise gerechtjes.

In diepe slaap het nieuwe jaar in

Tijdens onze late lunch tellen we dat we al zeker een week op rij aan de fles zitten. Er is geen overleg nodig om arm in arm terug te wandelen naar het hotel. Een warm bad, een filmpje en ruim voor middernacht in diepe slaap verzonken. Wat een heerlijk oud en nieuw! Dat heet geluk!

Schermafbeelding 2016-01-01 om 17.09.55

Ja, jij wil ook overnachten bij Les Nuits in Antwerpen. Klik hier om de website te bezoeken of een kamer te boeken.

Schermafbeelding 2016-01-01 om 17.09.32

PS: Tja, en dan zo fris en fruitig op 1 januari… Dan dus toch naar de nieuwjaarsborrel bij Sofa in Maastricht. Deze borrel wordt jaarlijks door de eigenaren gegeven om zoveel jaar Sofa te vieren. Een borrel voor vrienden en gasten. Mijn lief en ik besluiten te gaan. Om het af te leren en de afgelopen twee weken vol geluk te vieren. Maandag begin ik echt vers aan het nieuwe jaar!

Schermafbeelding 2016-01-01 om 17.10.10

Vest-jurk-trui-top van Nanushka van Stylesuite

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *